Soru mi 10 pro global versiyon tek hat imei kayıt

cyberhamdi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hmd
Cihazım
Mi 9
Konular
7
arkadşlar merhaba bir arkadaşım yurddışından mi 10 pro getirebileceğini söyledi ama bu global tek hat versiyonmuş bu telefonu imei kayıt işlemi yapılabiliyor mu bilgi verebilirmisiniz çok teşekkürler

denizkhan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet Deniz
Cihazım
HTC One M7
Konular
0
Peki mobilde şebeke sorunu varmı benim için en önemli kriter o oldu note 10 pro beni baya bi çileden çıkarıyor..
Kesinlikle yaşamadım. Şöyle özetleyeyim, bu başlık altındaki bir çok rom konusunda mesajımı görebilirsin. Kaldı ki bu konularda acemi biriyim. Ama tüm berbat girişimlerime ve hatalarıma rağmen şebeke sorunu hiç çekmedim. Keza Mi 10 konusundaki kamera veya diğer sorunlar ile de hiç karşılaşmadım. İhtiyacımı fazla fazla gören benim gibi sürekli cep telefonuyla oynayan, oyun ve video delisi biri için gerek şarj gerekse performansı olarak gayet tatminkar. Miui 12 son sürümle hiç problemsiz kullanıyorum hala.
Şu imei kayıt olayını da halledersek cihaz için tamam diyebilirim.

Oyla:

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Kesinlikle yaşamadım. Şöyle özetleyeyim, bu başlık altındaki bir çok rom konusunda mesajımı görebilirsin. Kaldı ki bu konularda acemi biriyim. Ama tüm berbat girişimlerime ve hatalarıma rağmen şebeke sorunu hiç çekmedim. Keza Mi 10 konusundaki kamera veya diğer sorunlar ile de hiç karşılaşmadım. İhtiyacımı fazla fazla gören benim gibi sürekli cep telefonuyla oynayan, oyun ve video delisi biri için gerek şarj gerekse performansı olarak gayet tatminkar. Miui 12 son sürümle hiç problemsiz kullanıyorum hala.
Şu imei kayıt olayını da halledersek cihaz için tamam diyebilirim.
Cihazınız hayırlı olsun.
Bildiğim ve duyduğum kadarıyla çift sim olanlar tek hat olarak kayıt edilebiliyor. Tek sim olanlar ise kayıt edilemiyor.

Oyla:

denizkhan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet Deniz
Cihazım
HTC One M7
Konular
0
Cihazınız hayırlı olsun.
Bildiğim ve duyduğum kadarıyla çift sim olanlar tek hat olarak kayıt edilebiliyor. Tek sim olanlar ise kayıt edilemiyor.
Üstadım teşekkür ederim. Kayıt olsunda tek sim'e bile razıyım. Bir heves maliyeti olarak bayağı beni üzer kayıt olmaması :)

Oyla:

Chaosoft

Chao
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi 10
Meslek
Designed
Konular
11
Aynen sadece ikinci sim oluyor çok basitleşti o işler kolay halledersin merak etme :D

Oyla:

asanoguz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
12
Xiaomi Mi 10 almayı düşünüyorum, kayıtsız. Global sürümdeki cihazlar tek hatlı. Tek hatlı cihazlara imei atma işlemi nasıl yapılıyor? Ya da yapılabiliyor mu? Alırsam cihaz elimde patlar mı?

Oyla:
Üst Alt