Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÇözüldüMi 10 Orjinal Telefon ve Mesajlar uygulaması
Rica ederim hocam estağfurullah siz yenisiniz forumda öyle üstadlarımız var ki asıl uzman onlar,forumumuzu takip ederseniz elbette onlar ile de tanışabilirsiniz,Cihazınız hayırlı olsun iyi günlerde kullanın romunuzu da keyifli forumlar dilerim.
Genel anlamda köklü değişiklikler var hocam,bildirim paneli en barizi oldu animasyonlar,kamera uygulaması.Kullandığınız rom her cuma güncelleme almakta ayarlar sistem güncellemesi üzerinden her cuma güncelleme yapabilirsiniz.
ya beni mutlu eden şey performansı benim içi kamera arkaplanda kalıyor herhangi bir uygulamadan diğerine geçtiği zaman ki hızı adamı tatmin etmeye yeter ama romda şöyle bır sıkıntı gördüm mesele ayarlar uygulamasına girdiniz sonra an ekrana gelirken küçük bir animasyonu oluyor ayarlar simgesinin tam o esnada 1 saniyeye yakın bir müddet animasyon başlamıyor simge dikkat çekecek kadar büyük kalıyor bunu bildirmemiz gereken bir yer var mı acaba ama onun haricinde miui 12 ile telefon daha bir coştu
Hocam konu dışı olacak ama Mi 10 almayı düşünüyorum fakat canlı ele alıp inceleme fırsatım olmadı.Size birkaç sorum olacak:
1-Video çekim kalitesi nasıl?
2-Cihazın kalınlığı ve ağırlığı nasıl? Misal ben s10 kullanıyorum 7.8 kalınlık ve 157 gram.Çok ergonomik bir yapısı var ve ele oturuyor,ağırlığı yormuyor.
Mi 10 için sizin yorumunuz nedir? Uzun süre elde tutuşta elde ağrı yapıyor mu?
Teşekkürler.
Hocam öncelikle sizin sorduğunuz soruların cevapları gayet tatmin edici ama eğer almayı düşünüyorsanız çokta kılı kırk yarmayın sakındık göze çöp batar olumsuz düşünceler değerlendirmeye tabii alınmalı ama hangi etken lazım hangisi elzem bunun ayrımını iyi yapın benim için evet kamera video olarak gayet güzel bir telefon performansına diyecek birşey yok benim için tek olumlu gelmeyen yönü ben bu telefonu almadan önce iphone se kullanıyordum gayet küçük bir telefondan böyle bir amiral gemisine geçince evet büyük geldi ağır geldi ama bu bir gün sürdü hocam
ya beni mutlu eden şey performansı benim içi kamera arkaplanda kalıyor herhangi bir uygulamadan diğerine geçtiği zaman ki hızı adamı tatmin etmeye yeter ama romda şöyle bır sıkıntı gördüm mesele ayarlar uygulamasına girdiniz sonra an ekrana gelirken küçük bir animasyonu oluyor ayarlar simgesinin tam o esnada 1 saniyeye yakın bir müddet animasyon başlamıyor simge dikkat çekecek kadar büyük kalıyor bunu bildirmemiz gereken bir yer var mı acaba ama onun haricinde miui 12 ile telefon daha bir coştu
Hocam beta kullandığınız için o bahsi geçen problemler normal,Miui 12 sadece betada kullanılabilir şuan maalesef,her cuma güncelleme alıyor demiştim,muhtemelen haftaya cuma gelen güncelleme ile sorun çözülecektir.
Hocam beta kullandığınız için o bahsi geçen problemler normal,Miui 12 sadece betada kullanılabilir şuan maalesef,her cuma güncelleme alıyor demiştim,muhtemelen haftaya cuma gelen güncelleme ile sorun çözülecektir.
Hali hazırda kullanmış olduğunuz romun adı Xiaomi.eu hocam internette aratın forumunu göreceksiniz üye olup paylaşılan rom bölümüne bu sıkıntıyı ingilizce olarak belirtirseniz göreceklerdir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam öncelikle sizin sorduğunuz soruların cevapları gayet tatmin edici ama eğer almayı düşünüyorsanız çokta kılı kırk yarmayın sakındık göze çöp batar olumsuz düşünceler değerlendirmeye tabii alınmalı ama hangi etken lazım hangisi elzem bunun ayrımını iyi yapın benim için evet kamera video olarak gayet güzel bir telefon performansına diyecek birşey yok benim için tek olumlu gelmeyen yönü ben bu telefonu almadan önce iphone se kullanıyordum gayet küçük bir telefondan böyle bir amiral gemisine geçince evet büyük geldi ağır geldi ama bu bir gün sürdü hocam