Soru Mi 10 Lite Youth (Vangogh) Bricked Only Edl Mode Com Port

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Öncelikle İngilizce ile Türkçeyi birbirine karıştırmadan kullanalım. Burası miui Türkiye, aksi bir durum olmadıkça forumda Türkçe esastır.

Konum Türkiye, ip Ankara. Tamam burada bir sorun yok Türkiye de bir yabancı olabilirsiniz de
Ana dili İngilizce olan birinin telefon dilini Türkçe kullanacağını pek düşünmüyorum nedense.

Konuya dönecek olursak şurada 2 saat ile 1 gün arasında değişecek bir tamir süresini değil de Çin yolunu seçiyorsanız zaten yazacak pek bir şey yok. Cihazın yolu açık olsun.

setheleh

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Setheleh
Cihazım
Mi 6
Konular
1
Öncelikle İngilizce ile Türkçeyi birbirine karıştırmadan kullanalım. Burası miui Türkiye, aksi bir durum olmadıkça forumda Türkçe esastır.

Konum Türkiye, ip Ankara. Tamam burada bir sorun yok Türkiye de bir yabancı olabilirsiniz de
Ana dili İngilizce olan birinin telefon dilini Türkçe kullanacağını pek düşünmüyorum nedense.

Konuya dönecek olursak şurada 2 saat ile 1 gün arasında değişecek bir tamir süresini değil de Çin yolunu seçiyorsanız zaten yazacak pek bir şey yok. Cihazın yolu açık olsun.
Özellikle ip ye vurgu yaparak ne amaçlıyorsunuz ? Evet çin yolunu seçiyorum zira sahtekarlığa kaptıracak param yok. İşciliğe lafım olmaz emeğe de saygım vardır ama zamanında verilmiş bir yetkili hesabı satmak ?? Çine gider garantiden değişir cihaz daha önce de yapıldı.

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Özellikle ip ye vurgu yaparak ne amaçlıyorsunuz ? Evet çin yolunu seçiyorum zira sahtekarlığa kaptıracak param yok. İşciliğe lafım olmaz emeğe de saygım vardır ama zamanında verilmiş bir yetkili hesabı satmak ?? Çine gider garantiden değişir cihaz daha önce de yapıldı.
İp ye vurgu yapmıyorum gördüğümü söylüyorum.

Yetkili hesap denilen şey Xiaomi nin yetkili servislerinde bulunan servis hesabıdır. Satın alınamaz. Türkiye de sayılı kişide (1 i benim) bu hesap bulunur. Diğer taraftan kredi ile yetkili flashlama yapan boxlar bulunur. Bunlar çoğu telefoncuda vardır. Telefoncular bu box lara flashlama başına kredi yüklerler/kredi parası öderler. Emeğe saygıdan bahsediyor isek her sektörde olduğu gibi bu sektöre de saygı duymak zorundayız fakat bu sektörü icra edenlere sahtekar diyorsanız ki bu icraatı yerine getirenlerden biri de benim size saygısız olduğunuzu açıkça söyleyebilirim. Emeğe saygı duymuyorsunuz malesef.

setheleh

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Setheleh
Cihazım
Mi 6
Konular
1
İp ye vurgu yapmıyorum gördüğümü söylüyorum.

Yetkili hesap denilen şey Xiaomi nin yetkili servislerinde bulunan servis hesabıdır. Satın alınamaz. Türkiye de sayılı kişide (1 i benim) bu hesap bulunur. Diğer taraftan kredi ile yetkili flashlama yapan boxlar bulunur. Bunlar çoğu telefoncuda vardır. Telefoncular bu box lara flashlama başına kredi yüklerler/kredi parası öderler. Emeğe saygıdan bahsediyor isek her sektörde olduğu gibi bu sektöre de saygı duymak zorundayız fakat bu sektörü icra edenlere sahtekar diyorsanız ki bu icraatı yerine getirenlerden biri de benim size saygısız olduğunuzu açıkça söyleyebilirim. Emeğe saygı duymuyorsunuz malesef.
Kimsenin işine ya da emeğine saygısızlık yapmıyorum. Yetkili hesap bundan 2-3 yıl önce global forumda talep edilerek alınabiliyordu. Rom atmak vs gibi işler için lafım yok ben de yaptım belli bir zahmeti var haklısınız ancak elinizde hesap var diye bundan kazanç sağlamak bana mantıklı gelmiyor. Daha çok faydacılık olarak görüyorum. Neyse konu daha fazla uzamasın hayırlı işler...

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Kimsenin işine ya da emeğine saygısızlık yapmıyorum. Yetkili hesap bundan 2-3 yıl önce global forumda talep edilerek alınabiliyordu. Rom atmak vs gibi işler için lafım yok ben de yaptım belli bir zahmeti var haklısınız ancak elinizde hesap var diye bundan kazanç sağlamak bana mantıklı gelmiyor. Daha çok faydacılık olarak görüyorum. Neyse konu daha fazla uzamasın hayırlı işler...
Uzasın hocam, uzasın ki doğruları konuşabilelim, acı gerçeklerle yüzleşebilelim. 2-3 yıl önce hesaplara sadece 1 seferlik yetki tanımlandı ve o hesapların hiçbirinin şuan yetkisi yok, şuan yetki alınamıyor. Şuan elinde yetkili hesap olan kişiler 1 elin parmaklarını geçmez. Diğer taraftan piyasada kredi ile flashlama yapan box sayısı da isim olarak 1 elin parmaklarını geçmez.

ancak elinizde hesap var diye bundan kazanç sağlamak bana mantıklı gelmiyor
Bundan kazanç sağlanmasa elimizdeki hesap/box ları kullanmasak sizin cihazlar okuyup üfleme yoluyla düzelmeyecek.

İlk olarak öğrenilmesi gereken şey yapılan her iş bir emektir ve her emeğin bir karşılığı vardır gerçeği olmalı. Bundan dolayı saygısızlık yapıyorsunuz diyorum ve bu söylediğimin de arkasındayım. Telefoncular olmasa bu millet ne yapacak bilmiyorum. Ben bir doktora gidip okuduğun okul ve girdiğin sınavdan kazanç sağlaman bana mantıklı gelmiyor diyenini görmedim. Diğer taraftan telefonculara, tesisatçılara, yazılımcılara, emlakçılara vs sürekli bu saygısızlık yapılıyor. Telefoncu bir yazılım atıp para alıyor, tesisatçı 2 hortum bağlayıp para alıyor, yazılımcı oturduğu yerden para kazanıyor, emlakçı kendinin olmayanı satıp para kazanıyor. Hadi o 2 boruyu biz de bir şey yapıp bağlarız da normal bir kullanıcı yetkili hesabı veya box ı nereden bulup cihazına yazılım atacak? Hadi onu da geçtim şu koca forumda 1 power entegresi kalıplayıp takacak kaç tane adam vardır?

Diyeceğim o ki size mantıklı gelmiyor diye bir işi icra edene sahtekar demeyin, yapılan işe de saygısızlık etmeyin.

ilkay0308

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlkay
Cihazım
Note 8 pro
Konular
0
Burada yapılan işe saygı duyulmalı insanlar emek veriyor ve bu işten para kazanıyor. Hayatımda hep android kullandim ilk defa Xiaomi kullanıyorum ama burada ustatlara ve bu iş için emek verenlere saygım sonsuz. Onlar sayesinde bu telefonlarda daha sınırsız yetkiye sahip oluyoruz. O yüzden konu sahibi kişiyi saygıya davet ediyorum.

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
Türk olduğunu biliyoruz da neden zorla ingilizce yazmaya çalışıyorsun. Tapatalk açıklamanı düzelt en azından. Birde yurtdışı ip kullan
Tapatalk hıc kullanmadım. En son 5-6 sene once 1-2 gun denedim. kimse bısey yazmayınca heralde program girdiği foruma göre gönderiyo oto mesajı dıye dusunmeye basladım :D

Zenex HiddeNKinG
Bu arada herhangi bır uyenın ıp olayını konumunu soylemek hoş olmamış çoğu forumda moderatörlerın bu bilgileri paylasmasını yasaklar admınler.

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.334
Tapatalk hıc kullanmadım. En son 5-6 sene once 1-2 gun denedim. kimse bısey yazmayınca heralde program girdiği foruma göre gönderiyo oto mesajı dıye dusunmeye basladım :D

Zenex HiddeNKinG
Bu arada herhangi bır uyenın ıp olayını konumunu soylemek hoş olmamış çoğu forumda moderatörlerın bu bilgileri paylasmasını yasaklar admınler.

Hoş olmayan davranışa hoş olmayan şekilde cevap vermek gerekir

setheleh

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Setheleh
Cihazım
Mi 6
Konular
1

Zenex HiddeNKinG
Mod varsa aklı başında kapatsın konuyu ben anlayacağımı anladım.

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Ben cidden şu şekilde konu açan yardım bekleyen arkadaşları anlayamıyorum.Burası bir forum ortamı yardım amaçlı kurulmuş ve gönüllülük esastır.
Ancak onarımı herkes tarafından yapılamayan elinden gelmeyen ya da imkanı olmayan işlerin ücreti ile yapılması çok normal değil mi ?
Zenex hocam,ve diğer yöneticiler buraya vakit harcıyor emek harcıyor bunların bir karşılığı olmadan bu iş ne kadar devam edebilir.Piyasada o kadar uçuk rakam talep eden insanlar olmasına rağmen bunu gelip buraya yazmanız da gülünç.
Mod varsa aklı başında kapatsın konuyu ben anlayacağımı anladım.
Yani siz demek istiyorsunuz ki ben telefonu bozarım ondan sonra da bana ücretsiz yardım etmek zorundasınız ücreti ile yardım yapan sahtekardır,faydacıdır ?
bunu mu anlamamız gerekiyor ?
Konuya zaten yeterince komik girmişsiniz Hem ingilizce yardım istiyorsunuz,normalde forumun ana dili Türkçe olmasına rağmen
ona rağmen Zenex hocam size yardımcı olmaya çalışıyor Türkçe konuştuğunuz ortaya çıkıyor,ve üstüne üstlük üslubunuzda değişiklik yapmadan hoş olmayan ithamlara başvuruyorsunuz ?Aklı başında vs bunlar nedir ?
Bence konu içerisinde bu sözün kimse söylenmesi gerektiğini üyeler okuyarak anlamıştır.
İkinci olarak Zenex hocam size silah zoru ile cihazı ücreti ile yapılacağını belirtmiyor taktiri size bırakıyor
ama ona rağmen önce destek bekleyip sonra ücretini öğrenince U dönüşünüze güldüm açıkçası clap~~
Size Çin için iyi yolculuklar dilerim yolunuz açık olsun çine kargoyla mı gönderirsiniz uçakla kendiniz mi gidersiniz bilemem ama umuyorum
fiyatlardan haberdarsınızdır.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt