Soru mi 10 hala alınır mı?

ProYasinn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Hocam baktığım zaman piyasada zaten 10/10 luk beni al diyen bi telefon görmüyorum kendi açımdan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu zamanda ekran ips alınmaz diye düşünüyorum

Haklısınız hocam güncel cihazların hemen hemen hepsi dirençle kayıt oluyor ama sıfır telefonun açılması ve anakartta işlem yapılması ben yanaşmıyorum
Yeni cihazlarda 10/10 luk bir şey için en az
15-16k vermek gerek 😂, o zaman size tavsiyem yerinizde olsam 11t pro alırdım hiç olmazsa daha güncel teknolojiler mevcut aldığınız cihaza değer. Mi 10 ne ararsan var gibi dursada eski bir cihaz benim gözümde bitik

mbak63

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
13 ultra
Konular
22
arkadaslarin dedigi gibi o paraya 11t pro tavsiye ederim.biraz daha ekleyebilirseniz k60 daha iyi bir secenek olacaktir

symbuzzer

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali BEYAZ
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
30
Android 14 kesinlikle aynı işlemcili Mi 10T Pro'ya gelecek. AlphaDroid geliştiricisi bizzat tarafıma iletti. GKI kernel dediğimiz sistem sayesinde AOSP her zaman kolaylıkla port edilebilir

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Haklısınız hocam güncel cihazların hemen hemen hepsi dirençle kayıt oluyor ama sıfır telefonun açılması ve anakartta işlem yapılması ben yanaşmıyorum

Sıfır cihazın açılmasına gerek yok, cihazı alın kayıtsız kullanın. Önümüzde ki yılın 9.ayina kadar hiçbir kayıt yapmadan kullanma gibi bir durum var ondan sonra da zaten IMEI attirirsiniz

ali072

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
mi note 10
Konular
35
Yeni cihazlarda 10/10 luk bir şey için en az
15-16k vermek gerek 😂, o zaman size tavsiyem yerinizde olsam 11t pro alırdım hiç olmazsa daha güncel teknolojiler mevcut aldığınız cihaza değer. Mi 10 ne ararsan var gibi dursada eski bir cihaz benim gözümde bitik
Hocam 11t popüler olduğu zaman gözüme çarpmıştı yorumlarına bakmıştım ve beğenmeyen çok kişi olmuştu ve kamerasında ois yok 888 sorunlu bir işlemci

Mi11T Pro yu bende tavsiye ederim

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Hocam siz memnun musunuz cihazdan

a.adalar

Süper Kahraman
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Xiaomi Mi 10
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
18
İki yıldır Mi 10 kullanıcısıyım. 8Gb ramli model hâlâ kullanılabilir durumda. Kamera performansı GCAM kullanınca efsane HMX sensörü sağolsun çok üst düzeylere çıkıyor, ama sadece ana kamerası için bunu söyleyebilirim. Ön kamerası ve diğer kameraları doğal olarak günümüz amiral gemilerinin biraz gerisinde kalsa da yine de orta segmentten daha iyi diyebilirim. Oyun oynamıyorum ama yüksek performans gerektiren uygulamalarda cihazın artık eskisi kadar modern olmadığını farkettiğim oluyor, yine de fiyatı göz önünde bulundurulunca muadillerinden çok daha iyi. Başka markalarda 865 işlemcili cihazlardan çok daha iyi bir termal performansı olduğunu da ekleyebilirim. Custom rom kullanırsanız performansı bir iki tık daha iyi bir hâl alıyor fakat bataryadan feragat ediyorsunuz. Bataryası günü rahat çıkarıyor, kamera ağırlıklı kullanımda çok hızlı bitebiliyor özellikle yüksek çözünürlüklü video çekiyorsam ama onun dışında yeterli. Hoparlörleri günümüz orta segmentlere taş çıkarır, özellikle custom romlarda ses modifikasyon modülleri ile birlikte çok daha iyi oluyor. Güncel amiral gemilerinden de ses yüksekliği olarak bir tık düşük olsa da netlik ve detay açısından pek bir eksiği yok. Su geçirmezliği olmamasına rağmen suya iyi dayanıyor :) T serisi Pro modeller kullanan arkadaşlarım da var, eldeki hissiyatı gerçekten çok daha premium bir cihaz Mi10. Kablosuz şarja sahip olması alıştığınız takdirde vazgeçilmez bir nimet oluyor.

Demem o ki ben cihazımdan çok memnunum. Hobi olarak fotoğrafçılıkla uğraşıyorum, çektiğim RAW fotoğrafları Adobe Lightroom ile telefondan düzenlemeyi, videoları PowerDirector ile editlemeyi çok rahat ve hiçbir bekleme olmadan yapabiliyorum. Oyun performansı hakkında malesef bir şey söyleyemeyeceğim fakat özellikle LOG video editlerken cihaz ısınıyor, performansı ısınmasına rağmen düşmüyor custom rom kullanırsanız ama ısınması batarya sağlığını etkiliyordur muhtemelen çünkü ısındıkça şarjı daha hızlı düşmeye başlıyor.

Üst Alt