- Adım
- Emre
- Cihazım
- Redmi K60
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 61
10klik bir bütçeniz varsa biraz daha koyup üstüne güzel bir yd poco f5 ile yolunuza devam etmelisiniz.
Kamerasından pek memnun kalmamışlar10klik bir bütçeniz varsa biraz daha koyup üstüne güzel bir yd poco f5 ile yolunuza devam etmelisiniz.
Günümüzde iyi bir cihaz alacaksanız direncsiz bir cihaz olmaz. Yeni islemciler direncsiz IMEI kabul etmiyor. 10k veripte en azından 7gen2 altında bir işlemci almak çokta mantıklı değil. Direnci işini bilen birisi yaparsa sorun olmayacaktır. Kamera ise fiyat performans sonucu, 10k da o performansa o kameradan daha iyisini bulamazsınız.Kamerasından pek memnun kalmamışlar
+direnç
Aslında sıkıntı işlemcide değil hocam yazılımda,Günümüzde iyi bir cihaz alacaksanız direncsiz bir cihaz olmaz. Yeni islemciler direncsiz IMEI kabul etmiyor. 10k veripte en azından 7gen2 altında bir işlemci almak çokta mantıklı değil. Direnci işini bilen birisi yaparsa sorun olmayacaktır. Kamera ise fiyat performans sonucu, 10k da o performansa o kameradan daha iyisini bulamazsınız.
Doğrudur hocam, bildiğim kadarıyla öyleydi; yanlışmış. Sözünüz esastırAslında sıkıntı işlemcide değil hocam yazılımda,
İşlemcilik bir problem yok,siz direnç işlemi ile sistemin güvenlik duvarını kaldırıyorsunuz,yazılımsal da bu mümkün ancak piyasada şuan güncel modellerin eng romu yok,bu yüzden direnç ile yapılıyor bu iş,bilginiz olsun![]()
Hocam baktığım zaman piyasada zaten 10/10 luk beni al diyen bi telefon görmüyorum kendi açımdanÇok eskidi işlemcisi verimli kafasıyla bakarsak s20 fe de iyi o halde. Bemde 865 kullanmış biri olarak artık uzun vaade de yeterli bir işlemci değil almışken biraz daha üzerine koyup daha iyi bir şey almanı öneririm
Bu zamanda ekran ips alınmaz diye düşünüyorumPro olmayan cihazları almama taraftarıyım.
Mi 10 t pro öneririm
Haklısınız hocam güncel cihazların hemen hemen hepsi dirençle kayıt oluyor ama sıfır telefonun açılması ve anakartta işlem yapılması ben yanaşmıyorumGünümüzde iyi bir cihaz alacaksanız direncsiz bir cihaz olmaz. Yeni islemciler direncsiz IMEI kabul etmiyor. 10k veripte en azından 7gen2 altında bir işlemci almak çokta mantıklı değil. Direnci işini bilen birisi yaparsa sorun olmayacaktır. Kamera ise fiyat performans sonucu, 10k da o performansa o kameradan daha iyisini bulamazsınız.