Yardım Merhabalar xiaomi mi 9 cihazım var yardımınızı bekliyorum

Tolga3442

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed tol
Cihazım
Mi 9
Konular
14
Herkeze selamlar xiaomi mi 9 cihazım var aldığım adam imei artırmış telefonum İnternete bağlanıyor fakat 10 dk da Bi 5 dk da bir bağlantı gidip geliyor oyun oynarken örnek pubg pingim oyuna başlarken 60 70 fakat Bi anda 1000e çıkıyor 30 40 saniye telefon kendine gelmiyor ondan sonra düzeliyor iyice sıklaşmaya başladı turkcell i aradım İnternet ayarında problem yok dedi hattı başka telefona takıyorum sorun yok WiFi de aynı problem var araştırmalarıma göre modem dosyası bozuk deniliyor sizin yorumlarınızı da bekliyorum lütfen yardımcı olun teşekkür ederim

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Yeniden işi bilen birisine IMEI repair yaptırın...

Oyla:

byrupi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ensar
Cihazım
Mi 9
Konular
11
Ustalarımıza özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz ;)

Oyla:

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
Herkeze selamlar xiaomi mi 9 cihazım var aldığım adam imei artırmış telefonum İnternete bağlanıyor fakat 10 dk da Bi 5 dk da bir bağlantı gidip geliyor oyun oynarken örnek pubg pingim oyuna başlarken 60 70 fakat Bi anda 1000e çıkıyor 30 40 saniye telefon kendine gelmiyor ondan sonra düzeliyor iyice sıklaşmaya başladı turkcell i aradım İnternet ayarında problem yok dedi hattı başka telefona takıyorum sorun yok WiFi de aynı problem var araştırmalarıma göre modem dosyası bozuk deniliyor sizin yorumlarınızı da bekliyorum lütfen yardımcı olun teşekkür ederim
Zenex ile iletişime geçin

Oyla:
Üst Alt