Sizde premium satın alabilirsiniz hocam. Bu belirli kişilere sunulan bir özellik değil herkese açık. Foruma destek önemliPremium üye ?
He parayla mı hahah tamam o zaman. Bir an ayrımcılık şey ettim.Sizde premium satın alabilirsiniz hocam. Bu belirli kişilere sunulan bir özellik değil herkese açık. Foruma destek önemli![]()
He parayla mı hahah tamam o zaman. Bir an ayrımcılık şey ettim.![]()
Hoşgeldiniz cihazınız hayırlı olsun güle güle kullanın..
Öğrenmek istediklerinizi bu konuda öğrenebilirsinizÇok teşekkür ederim, ben de güncellemeyi bekliyorum fakat daha miui güncellemeleri yapacak kadar bilgi sahibi değilimonu öğrenmek için kaydoldum..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çok teşekkür ederim, hoşbuldukKullanıcı adı etiketlemeyi bilmiyorum ama archesm hocam link vermişti.. teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çok teşekkür ederim![]()
Öğrenmek istediklerinizi bu konuda öğrenebilirsiniz
Ana Başlık - Sıkça Sorulan Sorular
İlk Defa Xiaomi kullanıyorum ne yapmam lazım? Eğer cihazınızı yurt içi garantili olarak aldıysanız her hangi bir işlem yapmanıza gerek kalmaksızın açıp kullanabilirsiniz. Yurt dışından (veya yurtdışından getiren birinden ) satın aldıysanız; Pasaport bilgilerinizle E-Devlet üzerinden IMEI kayıt...forum.miuiturkiye.net
Bugüne kadar burada hiç bir kimseye ayrımcılık yapılmadı, Sayın bsyldz bana özelden yazdı, gerekeni söyledim ve 3 aylık para eft talimatı verip, bana belgeleri gönderdi ve bizde kendisini VIP Üye yaptık...keşke herkes kendisi gibi düşünse...kendilerine buradan tekrar hoşgeldiniz diyor ve teşekkür ediyorumHe parayla mı hahah tamam o zaman. Bir an ayrımcılık şey ettim.![]()