- Adım
- ibrahim
- Cihazım
- Mi 4 + m5s+mix2
- Konular
- 5
Herkese Merhaba ben ibrahim, orduda yaşıyorum. 28 yaşındayım meslek elektronik ama mecburiyeten muhasebeciyim. Yıllarca sony kullandım kullanırdım. Forumlarda zaman öldürdüm. Admin olarak görevlendirildim. Kendimizce birşeyler anlatmaya yardımcı olmaya çalıştım bu sırada yazılım dili adına hiç bir şey öğrenemedim Android kullanırken herşey bir anda yazılım diline döndü eskiden hazır packler vardı basardık cihaza olur biterdi şimdi öyle değil ger kaldık çok. Şimdi ucundan tutmaya çalışıyorum mi hayranlığı powerbanklarının mükemmel performans vermesi ile satışını gerçekleştirmiş olmam sonucunda bu markaya güvenilir deyip Cihazini almamla güzel bir yola girdim. Kaliteli işçilik ve malzeme ile xioami başarılı bir firma gözümde şimdi görüyorum formda benm için bitmiştir diyen var size iyi bby Bby diyorum oturduğum yerden xioami yeni başlıyor.. Miui8 mesela benim gözümde çok iyi olmuş bakiyorum yorumlar feci insan hayret ediyor ayni Cihazi kullanmıyoruz galiba ondan neyse çok konuştum devam ederim yine kısaca bn ibrahim aranızdayım..