Sohbet Merhaba Note 8 Pro İle Katıldım

mrtcnylmz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
3
Herkese Merhaba note 8 pro ile xiaomi ailesine katıldım. 2 gündür kullanıyorum Samsung A8'den geçiş yaptım. Şimdi hiç güncelleme twrp rom indirme vs uğraşmadan ne kadar süre sonra miui 12 ve android 10 alırım ? Bilgisi olan var mı ?

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Herkese Merhaba note 8 pro ile xiaomi ailesine katıldım. 2 gündür kullanıyorum Samsung A8'den geçiş yaptım. Şimdi hiç güncelleme twrp rom indirme vs uğraşmadan ne kadar süre sonra miui 12 ve android 10 alırım ? Bilgisi olan var mı ?
Aramıza hoşgeldiniz hocam hi~~

En az 3 veya 4 ayı alır hocam

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Hadi ya o zaman başlayayım yavaştan BL açmaktan:D
Hocam şu anki beta olduğu için ve Türkçe dil desteği olmadığı için sizi çok fazla götüremez. Bunun için bl kilidi açmaya gerek yok

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Aramıza hoşgeldin cihazınızda hayırlı olsun bu arada güle güle kullanın :) tamda az önce 200 dolarlık note 8 pronun 1000 dolarlık samsung S20+tan daha iyi performans verdiği haberini okumuştumhaha-- hocam kullandığınız note 8 pro modeli mediatek işlemciye sahip aman dikkat edin root twrp ve rom işleri sakat iş o modelde işlemcisinden dolayı cihaz hardbrick olabiliyo tavsiyem global stabil sürümde kalmanız.

r3gic

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
5
Aramıza hoşgeldiniz bende note 8 pro kullanıyorum miui 12'nin otadan gelmesini beklemek bizim için daha sağlıklı olacağı kanaatindeyim, eğer bu işlere meraklı iseniz Endonezya romu yüklemenizi tavsiye ederim.

Üst Alt