iyi geceler hocam,
Mi 9 Transparent Edition kullanmış ve Mi9T yi uzun süre test etmiş bir kullanıcı gözüyle ufak bir değerlendirme yapmak istiyorum.
Mi 9 un su damlası çentiğine alışmanız biraz zaman alabilir, buna istinaden Mi 9 T veya K20 pro da tam ekran görünüşü ve ekran deneyimi itibarıyla daha hoş duruyor.
Mi 9 da ki kamera nın Mi 9 Tye göre daha iyi olduğunu söylebilirim. Kamera farklılığı hissediliyor. Google kamera ile daha da iyi sonuçlar alınsa da Mi 9 un kamerası Mi9 T ye ve K20 pro ya göre donanım olarak da daha iyi ve daha önde.Yazılım geliştirmeleri ile Mi9T ve K20 Pro daha iyi hale gelebilir. Ek olarak Mi9T ve K20 Pro da Pop up ön kamera nın bulunduğu ve şık olduğunu da belirtmek gerekir.
Pubg testlerim de Mi 9TE nin Çok Çok daha iyi performans gösterdiğini söyleyebilirim.Mi 9 da da yaklaşık bir performans göstereceğini düşünüyorum. Mi 9 T de üst seviyeler de biraz ısınma oluyor en yüksek seviye ayarlarına izin vermiyor.K20 pro da Mi 9 TE gibi bir performans gösterecektir.
Batarya konusuna gelecek olursak bir tarafta 3300 mah ile mi 9 modeli diğer tarafta 4000 mah ile Mi9 T ve K20 pro mevcut. 4000mah batarya ile 3300 mah göre çok çok daha iyi batarya performansı görebiliceğinizi düşünüyorum. Mi 9 TE nin batarya performansından memnun kalmadığımı da belirtmek isterim.
K20 pro biraz sorun lu bir cihaz gibi görünse de global kullanıcalar için fiyat performas açısından çok daha önde görünüyor. İmkanlarınız dahilinde ise Global olan Mi9 T Pro modelini de düşünebilirsiniz.