Yardım Merhaba Mi9t Mi9 veya k20 pro

Ublgc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
mi a2
Konular
2
Merhaba üye oldum ama telefonu ayın 10'da alacağım inşallah bütçe 2.500 civarı kasmadan 9t alsam diyorum sonra kararsız kalıyorum bu 3 telefonun birbirine göre + ve -lerini söylerseniz bu arada telefonu istanbul da semers yada turan gsm den garantisiz alcağım

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek
Turkcell
Konular
90
Merhaba hocam. Ben mi9t kullanıcısıydim. Yurt dışı olarak aldım. 2100 tl ye kayıtsız 128 gb olarak. Çok memnundum. Onu kuzenime verip k20 pro aldım. Buda yaklaşık 2800 e geldi. Aradaki fiyat farkına değecek bir fark yok. Ben mi9t yeter diyorum. İşlemci farkı günlük hayatta saniselik hızlarda fark ediyor.

Ublgc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
mi a2
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben pubg mobile oynuyorum akşamları 1- 2 saat orada fark olur mu acaba çok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir de kamera perrformansı kıyaslarsanız çok memnun olurum

Son düzenleme:

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
iyi geceler hocam,
Mi 9 Transparent Edition kullanmış ve Mi9T yi uzun süre test etmiş bir kullanıcı gözüyle ufak bir değerlendirme yapmak istiyorum.
Mi 9 un su damlası çentiğine alışmanız biraz zaman alabilir, buna istinaden Mi 9 T veya K20 pro da tam ekran görünüşü ve ekran deneyimi itibarıyla daha hoş duruyor.
Mi 9 da ki kamera nın Mi 9 Tye göre daha iyi olduğunu söylebilirim. Kamera farklılığı hissediliyor. Google kamera ile daha da iyi sonuçlar alınsa da Mi 9 un kamerası Mi9 T ye ve K20 pro ya göre donanım olarak da daha iyi ve daha önde.Yazılım geliştirmeleri ile Mi9T ve K20 Pro daha iyi hale gelebilir. Ek olarak Mi9T ve K20 Pro da Pop up ön kamera nın bulunduğu ve şık olduğunu da belirtmek gerekir.
Pubg testlerim de Mi 9TE nin Çok Çok daha iyi performans gösterdiğini söyleyebilirim.Mi 9 da da yaklaşık bir performans göstereceğini düşünüyorum. Mi 9 T de üst seviyeler de biraz ısınma oluyor en yüksek seviye ayarlarına izin vermiyor.K20 pro da Mi 9 TE gibi bir performans gösterecektir.
Batarya konusuna gelecek olursak bir tarafta 3300 mah ile mi 9 modeli diğer tarafta 4000 mah ile Mi9 T ve K20 pro mevcut. 4000mah batarya ile 3300 mah göre çok çok daha iyi batarya performansı görebiliceğinizi düşünüyorum. Mi 9 TE nin batarya performansından memnun kalmadığımı da belirtmek isterim.
K20 pro biraz sorun lu bir cihaz gibi görünse de global kullanıcalar için fiyat performas açısından çok daha önde görünüyor. İmkanlarınız dahilinde ise Global olan Mi9 T Pro modelini de düşünebilirsiniz.

Ublgc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
mi a2
Konular
2
Cevabın için teşekkür ederim emek verip yazmışsın tek kafama takılan mi 9t normal mi 9 dan daha iyi bir pugb deneyimi sundu doğru mu anladım

Tahapala34

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Taha
Cihazım
Mi 9
Meslek
Pazarcı
Konular
8
Mi 9 candır :D hdr, aşırı, gölge, düzgünleştirme boot camp ortasında bile sabit 60 FPS. Makine gibi çalışıyor mübarek. 3 saatte şarj 0 ama :D

Ublgc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
mi a2
Konular
2
Anladım teşekkür ederim cevaplar için 3 cihazda iyi anladığım kadarıyla mağazada bakıp en çok içime sineni alayım o zaman

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
Cevabın için teşekkür ederim emek verip yazmışsın tek kafama takılan mi 9t normal mi 9 dan daha iyi bir pugb deneyimi sundu doğru mu anladım

Rica ederim, Tam tersi hocam,
Pubg testlerim de Mi 9TE(transparent edition) nin Çok Çok daha iyi performans gösterdiğini söyleyebilirim.Mi 9 da da yaklaşık bir performans göstereceğini düşünüyorum. Mi 9 T de üst seviyeler de biraz ısınma oluyor en yüksek seviye ayarlarına izin vermiyor.K20 pro da Mi 9 TE(transparent edition) gibi bir performans gösterecektir.

Ublgc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
mi a2
Konular
2