Mod MeowDump İntegrity Box (İntegrity Fix)

kacaksevgilim

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Poco F4 pro
Konular
27
Mİ NOTE 3 elime geçti android sürümü eski olunca cdroid kurayım dedim. Android 13 olanı kurdum güzel çalışıyor ama ne yaparsam yapayım integrity geçemiyorum . Yapacak birşey yok sanırım whatsapp için numara değiştirme vakti geldi. Modül manyağı oldu zaten zayıf cihaz. Ne yaparsan yap alamadı sertifika

Mami1985

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 9pro
Konular
5
Mİ NOTE 3 elime geçti android sürümü eski olunca cdroid kurayım dedim. Android 13 olanı kurdum güzel çalışıyor ama ne yaparsam yapayım integrity geçemiyorum . Yapacak birşey yok sanırım whatsapp için numara değiştirme vakti geldi. Modül manyağı oldu zaten zayıf cihaz. Ne yaparsan yap alamadı sertifika
Birçok kişiye yardımcı oldum sizede yardımcı olurum isterseniz özel mesaj atabilirsiniz.

kacaksevgilim

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Poco F4 pro
Konular
27
Birçok kişiye yardımcı oldum sizede yardımcı olurum isterseniz özel mesaj atabilirsiniz.
Bir sure sonra tekrar deneyince ilginçtir whatsapp e posta doğrulama yaptı kodu gönderdi ve acildi.Magisk ile milyon şey yüklüyorsun yinede sertifika alamıyorsun.

Bunun boot kilidini kapatıp yeni cihaza bakacağım zaten çok eski model .

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
23
Bir sure sonra tekrar deneyince ilginçtir whatsapp e posta doğrulama yaptı kodu gönderdi ve acildi.Magisk ile milyon şey yüklüyorsun yinede sertifika alamıyorsun.

Bunun boot kilidini kapatıp yeni cihaza bakacağım zaten çok eski model .
Android 12 yükle hocam en azından basic integrity geçer

kacaksevgilim

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Poco F4 pro
Konular
27
Android 12 yükle hocam en azından basic integrity geçer
Cdroid 13 yükledim.Aslında günlük kullanımda hala işimi görür ama bataryası ölü. Hatta bir yerlerden batarya bulduk n11'den aldık o da çöp çıktı günde üç defa şarj ediyoruz arkadaşı. Bir hafta daha idare etse keşke

Üst Alt