Mod MeowDump İntegrity Box (İntegrity Fix)

miuitrkullanicisi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
miuitrkullan
Cihazım
Poco F2 Pro/RN8
Konular
4
Bl kilidini mi gizliyor hocam. Dediğinizi hiç bilmiyorum. Burdakileri yaptım play store sertifikalı oldu. İntergrity de hepsi geçti ama yapıkredi sorun işte
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hocam benim gözlemlerim doğruysa Yapı Kredi komple cihazınızı kayıt altına alıyor. 1 defa root'unuz tespit edildiğinde root kaldırsanız bile siz cihaz kimliğini değiştirecek bir işlem yapmadıkça(sıfırlamak gibi) açılmıyor bilginiz olsun. Uygulamayı sil-yükle yapmak da işe yaramıyor. En azından benim cihazımda öyle oldu, rootsuz haline geri getirmem bile nafile idi

QCerberusQ

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Video Kurgusu
Konular
21
Bl kilidini mi gizliyor hocam. Dediğinizi hiç bilmiyorum. Burdakileri yaptım play store sertifikalı oldu. İntergrity de hepsi geçti ama yapıkredi sorun işte
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
hocam susfs cihazın kök dizinindeki tüm root sayılabilecek dosya ve içeriği gizliyor bu sayede banka uygulamaları herhangi bir root tespit edemiyorlar

nanelimon2048

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Nazmi TIĞLI
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Denizci
Konular
39
hocam susfs cihazın kök dizinindeki tüm root sayılabilecek dosya ve içeriği gizliyor bu sayede banka uygulamaları herhangi bir root tespit edemiyorlar
Heh hocam işte yapıkredi rootu tespit etmiyor bootloader kilidini algılıyor diye düşünüyorum. Çünkü akbank, enpara, iş bankası, vakıfbank ve ziraat. Bunları bizzat denedim sorun yok.

nanelimon2048

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Nazmi TIĞLI
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Denizci
Konular
39
Hocam benim gözlemlerim doğruysa Yapı Kredi komple cihazınızı kayıt altına alıyor. 1 defa root'unuz tespit edildiğinde root kaldırsanız bile siz cihaz kimliğini değiştirecek bir işlem yapmadıkça(sıfırlamak gibi) açılmıyor bilginiz olsun. Uygulamayı sil-yükle yapmak da işe yaramıyor. En azından benim cihazımda öyle oldu, rootsuz haline geri getirmem bile nafile idi
Sıfırlayıp kurunca düzeldi mi. Sonuçta sıfırlasam bile rootlu kullanacağım yine

Mami1985

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 9pro
Konular
5
Heh hocam işte yapıkredi rootu tespit etmiyor bootloader kilidini algılıyor diye düşünüyorum. Çünkü akbank, enpara, iş bankası, vakıfbank ve ziraat. Bunları bizzat denedim sorun yok.
Alakası yok bende sorunsuz açılıyor bootloader spoofer bile yok size root uygulamanızı sordum ama cevap vermediniz.

Mami1985

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 9pro
Konular
5

nanelimon2048

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Nazmi TIĞLI
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Denizci
Konular
39
Belli oldu sorunun kaynağı apatch kullanın isterseniz yardımcı olurum root gizlemede yapı krediyi açmada şuan hepsi bende sorunsuz açılıyor.
Lsposed ve youtube modulleri falan kurulabiliyor mu hocam

QCerberusQ

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Video Kurgusu
Konular
21
zaten bu integrity olayı bootloader kapalı gösteriyor

Üst Alt