Mod MeowDump İntegrity Box (İntegrity Fix)

efeleoo

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ali
Cihazım
redmi not4
Konular
1
Hocam zaten mevcutta hem instagram hem de facebook hesapları kurulu.Tam olarak ne demek istediniz acaba ?Sıfırdan bir instagram ve facebook hesabı mı alınması lazım ?
son iki formatımı ve whatsap kurulumunu anlatıyorum. önceden aynı mail adresi ve telefon numarası ile hesabı alnımış facebook , instagram hesabımım vardı. bunları bi ara birbirine bağlamıştım sanırım birinde ne paylaşıyorsam diğerinede düşüyor. Gelelim kuruluma
custom aosp rom kurdum sıfır. gmail hesabım falan google playden güncellemeleri bitirdim. faceebook instakram ve whatsap indirdim. Facebook a giriş yaptım. instagrama giriş yaptıp. whatsap ilk kez açtım ve benim telefon numaramı kendi buldu senmisin dedi evet dedim. kurdum orjinal indir fala demedi. root yok key yok playfix falan yok. umarım anlatabilmişimdir. Bunu bilerek yapmadım neden oldu yada neden oluyor bilemem. paylaşıyım dedim

kuyuduzu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kuyuduzu
Cihazım
mi 9 se
Konular
0
konudan yakın zamanda faydalanmış birisi olarak, katkı ve güncelleme yapmak isterim.
28/12/2025 itibariyle v27.1 sürümü çıktı.

1: apatch içinde ne varsa (alakasız bile olsa) hepsini kaldırdım.
emin olmak için kök dizin /data/adb içini de kontrol ettim.
reboot
kök dizin içini görmek için ben total commander kullandım.

2: playstore spoofing gibi şeyler vardı benim rom'un dahili özelliklerinde, kapalı olduğundan emin oldum.

3: playstore & playservice app önbellek vs her şeyi temizledim.
reboot

4: meow telegram grubundaki mesaj ve forumdaki mesaj kapsamında şunları yazdığım sıra ile peşpeşe kurdum:
ReZygisk
NoHello
Play Integrity Fork (en güncel sürüm v16)
Tricky Store
Tricky Store addon
reboot

5: apatch içinde integrity box içinde "action"a tıkladım.

6: play store'da ayarlarda geliştirici seçenekleri açıp geliştirici seçenekleri üzerinden integrity testi yaptım.
sonuç: başarılı

7: ancak her nasılsa vakıfbank ve yapıkredi hâlâ çalışmıyor. bu iki banka için şahsen pes ettim artık.

8: systemless host, LSPosed gibi diğer modüllerimi tekrardan kurdum.

grdlsv

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gürdal
Cihazım
Note 10 Pro Max
Konular
2
Bende bu bankalarda sorun yaşamıştım. Cihazım note 10 pro max. Magiskte ne yaptıysam olmamıştı. Daha sonra Kerneli değiştirdim. Strix kernelde de olmadı ve spetiful kurdum ve ksu next ile rootlayınca her şey düzeldi. Apatch kullanmadım hiç. KSU next hiç sıkıntı etmiyor. Kullanımı da gayet iyi. Deneyeni vaktiniz olursa yada şartlar uygunsa.

kuyuduzu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kuyuduzu
Cihazım
mi 9 se
Konular
0
Bende bu bankalarda sorun yaşamıştım. Cihazım note 10 pro max. Magiskte ne yaptıysam olmamıştı. Daha sonra Kerneli değiştirdim. Strix kernelde de olmadı ve spetiful kurdum ve ksu next ile rootlayınca her şey düzeldi. Apatch kullanmadım hiç. KSU next hiç sıkıntı etmiyor. Kullanımı da gayet iyi. Deneyeni vaktiniz olursa yada şartlar uygunsa.
bende evolution x romu yüklü.
kernel değiştirmek kolay mı? (ve kernel değişince kurulu olan rom kararsız veya düşük verimle çalışmaya başlar mı?)
buradan veya özelden derli bir kaynak verebilme şansınız var mı?

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
23
bende evolution x romu yüklü.
kernel değiştirmek kolay mı? (ve kernel değişince kurulu olan rom kararsız veya düşük verimle çalışmaya başlar mı?)
buradan veya özelden derli bir kaynak verebilme şansınız var mı?
Kernel değiştirmek kolay. Recovery üzerinden yüklüyorsunuz oldu bitti. Lakin her cihaza ayrı kernel yapılıyor. Başka cihazın kernelini yüklemeyin. Kerneller bazı durumlarda cihazın performansını iyi ya da kötü etkileyebilir. NFC, Bluetooth, dokunmatik ekran gibi donanımların çalışmasını kötü etkileyebilir. Bu yüzden bilindik kernelleri yükleyin.

Üst Alt