Mod MeowDump İntegrity Box (İntegrity Fix)

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
23
Evet Basic olarak kalıyordu strong'a geçmiyordu. İşin garip tarafı ben bu telefonu 2 yıldır falan kullanmıyordum. Çocuk ne yaptıysa bozmuş poco logosunda kalıyordu. Formatlayip yeniden root falan yapıp sonra bunu da yapıyım dedim hiç lazım olmamasına rağmen. 2 yıl önce 1 tane Play Integrity Fix modülü ile yapmışım bu işi. Şimdi o yöntem işe yaramadı ve bunca uğraş sonrası oldu.
Maalesef Google işleri zorlaştırdı, daha da zorlaştırıyor. Söylemek istediğim basic integrity hemen hemen her işi çözüyordu zaten illa strong olmasına gerek yok :)

BahadirKaya90

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bahadır Kaya
Cihazım
Xiaomi 13 Ultr
Konular
0
Maalesef Google işleri zorlaştırdı, daha da zorlaştırıyor. Söylemek istediğim basic integrity hemen hemen her işi çözüyordu zaten illa strong olmasına gerek yok :)
Evet anladım onu da ben sırf becerebilmek için yaptım. Ne Google Pay ne de Lisanslı Uygulama falan bir şeyle işim yok o telefona. Sırf kurulum sonrası cihaz sertifikalı olsun diye 1 modülü yaptım. Baktık olmadı, normalde 2-3 yıl önce o modül ile olmuştu niye olmadı falan diye araştırmaya başlayınca yapana kadar uğraştım. Bi işime de yaramayacak ama dediğiniz gibi Google iyice zorlaştıriyormuş bu işi forumlarda Bunu okudum hep.

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
23
Evet anladım onu da ben sırf becerebilmek için yaptım. Ne Google Pay ne de Lisanslı Uygulama falan bir şeyle işim yok o telefona. Sırf kurulum sonrası cihaz sertifikalı olsun diye 1 modülü yaptım. Baktık olmadı, normalde 2-3 yıl önce o modül ile olmuştu niye olmadı falan diye araştırmaya başlayınca yapana kadar uğraştım. Bi işime de yaramayacak ama dediğiniz gibi Google iyice zorlaştıriyormuş bu işi forumlarda Bunu okudum hep.
Maalesef hocam. Kullandığınız modüller bile kalıcı değil. Keybox patlayınca integrity gidiyor. Sürekli güncellemek gerekiyor.

Üst Alt