Mod MeowDump İntegrity Box (İntegrity Fix)

Zatarra

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Zatarra
Cihazım
Lenovo P2
Konular
2
Bootloader spoofer vb. modülleri denediniz mi?

Bilindik bütün modülleri denedim zaten sürekli kullandığım uygulamalar aralarına yenilerinide ekledim ama yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam sistem dosyalarınızda TWRP veya Orangefox isimli klasör var ise adını değiştirip tekrar deneyin

TWRP ve Orangefox bende yok EDL moda geçti bir sefer TWRP'den kullanmıyorum onları.

MILITECH

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alper
Cihazım
Xiaomi 15 Ultra
Konular
3
Bilindik bütün modülleri denedim zaten sürekli kullandığım uygulamalar aralarına yenilerinide ekledim ama yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

TWRP ve Orangefox bende yok EDL moda geçti bir sefer TWRP'den kullanmıyorum onları.
Yanlış flaşlamışsınız sanırım. edl'ye kolay kolay gelçez recovery gükleyince.

Zatarra

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Zatarra
Cihazım
Lenovo P2
Konular
2
Yanlış flaşlamışsınız sanırım. edl'ye kolay kolay gelçez recovery gükleyince.

7-8 ay oldu ihtiyaç duymadığım için kullanmıyorum artık recovery uygulamalarını, 2 gündür custom rom yükler oldum denemeler için bilmiyorum ne olduğunu.

QCerberusQ

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan Enes
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Video Kurgusu
Konular
20
7-8 ay oldu ihtiyaç duymadığım için kullanmıyorum artık recovery uygulamalarını, 2 gündür custom rom yükler oldum denemeler için bilmiyorum ne olduğunu.
Hocam birazda romlarla alakalı bir durum.

Zatarra

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Zatarra
Cihazım
Lenovo P2
Konular
2
Hocam birazda romlarla alakalı bir durum.

Yanlış anlamayın beni 1 yıldır kullandığım stock romu yüklüyorum olmuyor, custom yükledim olmadı aralarında tekrarladım ne olmuş olabilir ki anlamıyorum acaba banka banladımı diyeceğim ama giriş yapamadım henüz kaldıki root atar atmaz o an unutsam bile bu mesajı alır magiskten ekler ikilemezdi bile şuan olan durum çok anlamsız öyle böyle değil sinir etmekten başka bişey değil.

Marcolomboss

Angerfist 👊
Yönetici
Destek Ekibi
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi 14T
Meslek
Motosiklet Ustası
Konular
20
Yanlış anlamayın beni 1 yıldır kullandığım stock romu yüklüyorum olmuyor, custom yükledim olmadı aralarında tekrarladım ne olmuş olabilir ki anlamıyorum acaba banka banladımı diyeceğim ama giriş yapamadım henüz kaldıki root atar atmaz o an unutsam bile bu mesajı alır magiskten ekler ikilemezdi bile şuan olan durum çok anlamsız öyle böyle değil sinir etmekten başka bişey değil.
Whatsapp'ın güvenlik sistemini kullanmaya başladılar bence. Stock ROM, BL kilitlemeden hiç bir şekilde giremedim Whatsapp'a. Her yolu denedim 1 ay boyunca nafile.

Zatarra

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Zatarra
Cihazım
Lenovo P2
Konular
2
Whatsapp'ın güvenlik sistemini kullanmaya başladılar bence. Stock ROM, BL kilitlemeden hiç bir şekilde giremedim Whatsapp'a. Her yolu denedim 1 ay boyunca nafile.

Dostum bu uygulama whatsapp mumla aratır, zaten whatsapp yükledim ki bakayım doğrulama alacakmıyım diye zerre kadar sıkıntı olmadı inan kimin aklına gelir ki bu uygulama sorun yapsın en son 24 eylülde güncellenmiş yapı kredi bende bozulma 22 ekim akşamı sehven magisk modüllerinde güncelleme ile patladı play integrity birkaç saat öncesine kadar basicde kalmış dı şuan cihaz olması gerektiği gibi ama bu uygulama bilemedim.

Marcolomboss

Angerfist 👊
Yönetici
Destek Ekibi
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi 14T
Meslek
Motosiklet Ustası
Konular
20
Kara liste muhabbeti olabilir. Efsane gibi duruyor ama bence gerçek. 🤫

Marcolomboss

Angerfist 👊
Yönetici
Destek Ekibi
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi 14T
Meslek
Motosiklet Ustası
Konular
20
Hangi kara liste bu ?
Hocam bir efsaneye göre en az 1 2 kere bl açık veya Root varken uygulamayı açınca sistem cihazın ID'sini Kara listeye alıyormuş. Stock ROM dönseniz bile hata veriyormuş. Tabi Forum efsanesi ama ben inanmaya başladım 😅

Üst Alt