- Adım
- Lucas
- Cihazım
- Redmi Note 10 P
- Konular
- 22
Vakıf'ın garezi sana herhaldeO nasıl oldu![]()
Vakıf'ın garezi sana herhaldeO nasıl oldu![]()
Romdan roma değişiyor ya bende mistos da sorun olmuyordu. Susfs ile kullanmaya devamVakıf'ın garezi sana herhalde![]()
Hocam crdroid Android 15 kullanıyordum ve magisk yüklüydü. Android 13 e düşürdüm ve kernelsu yükledim. İntegrity yine kırmızı ama uygulamalarda şu ana kadar tek chatgpt de sıkıntı oldu onu da tarayıcıdan kullanıyorum şuanlık.O nasıl oldu![]()
Hocam romdan kaynaklı demekki hayırlı olsun.Hocam crdroid Android 15 kullanıyordum ve magisk yüklüydü. Android 13 e düşürdüm ve kernelsu yükledim. İntegrity yine kırmızı ama uygulamalarda şu ana kadar tek chatgpt de sıkıntı oldu onu da tarayıcıdan kullanıyorum şuanlık.
Hocam crdroid Android 15 kullanıyordum ve magisk yüklüydü. Android 13 e düşürdüm ve kernelsu yükledim. İntegrity yine kırmızı ama uygulamalarda şu ana kadar tek chatgpt de sıkıntı oldu onu da tarayıcıdan kullanıyorum şuanlık.
Sırf integrity muhabbetine A12 rom yükleyip kullanacam az kaldıHocam romdan kaynaklı demekki hayırlı olsun.
Hocam birazda geliştiriciye bağlı k20 pro cihazda yaap rom kullanıyorum ksu falan olmadan hepsi yeşil şekilde geçiyor maşallahSırf integrity muhabbetine A12 rom yükleyip kullanacam az kaldı![]()
Bilgi için sağolun hocam işine yarayan olacaktırHerkese iyi geceler,
Yaklaşık 2 gündür "Play Integrity API Checker" ile kısa bir süre içerisinde 3 yeşil ile ekran görüntüleri paylaşmış.Chat GPT Plus kullandığım içinde bir sıkıntı çıktığında akabinde logout oluyor ve login olmaya çalışıyordum api kontrollerinde basic olması yetsede bu sefer beni rahatsız eden 3 yeşili göremeyişim oluyordu hali hazırda nerede sıkıntı çıkartır diye düşünmektense amacım cihazımda her seferinde MEETS_STRONG_INTEGRITYgörmek oluyordu.Aşağıdaki ekran görüntülerinde bir çok api checker olmasına rağmen 2 günlük uğraşım sonucunda eski yöntem diye adlandırılsa da kaybedecek bişey olmadığı için format falan atmadan denemelerim sonucu
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirile yine istediğim sonucu aldım."Play Integrity API Checker" sonucu doğru göstermesede Spic ile aldığım sonuçları sizlerle paylaşmak istedim.SPIC konusunda farkındalık olsun.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bilgi için sağolun hocam işine yarayan olacaktır
Güncellemeleri silsem bile rom güncel olduğundan istedikleri sürüme kadar düşüremiyorum. Ayrıca son sürümlerde bir xiaomi sıkıntı çıkarıyor sanırım zira Oneplus ve Sony için sıkıntı yaşamıyorum.hocam çözüm google play store güncellemelerini kaldırmak güncellemeleri kaldırdıktan sonra integrity checker uygulamasını kontrol edin hepsi yeşile dönecektir. NOT: GÜNCELLENDİKTEN SONRA GERİ ESKİ HALİNE DÖNÜYOR ÇÖZÜM BEKLEMEK DAHA MANTIKLI