- Adım
- Lucas
- Cihazım
- Redmi Note 10 P
- Konular
- 22
Vakıf'ın garezi sana herhaldeO nasıl oldu![]()
Vakıf'ın garezi sana herhaldeO nasıl oldu![]()
Romdan roma değişiyor ya bende mistos da sorun olmuyordu. Susfs ile kullanmaya devamVakıf'ın garezi sana herhalde![]()
Hocam crdroid Android 15 kullanıyordum ve magisk yüklüydü. Android 13 e düşürdüm ve kernelsu yükledim. İntegrity yine kırmızı ama uygulamalarda şu ana kadar tek chatgpt de sıkıntı oldu onu da tarayıcıdan kullanıyorum şuanlık.O nasıl oldu![]()
Hocam romdan kaynaklı demekki hayırlı olsun.Hocam crdroid Android 15 kullanıyordum ve magisk yüklüydü. Android 13 e düşürdüm ve kernelsu yükledim. İntegrity yine kırmızı ama uygulamalarda şu ana kadar tek chatgpt de sıkıntı oldu onu da tarayıcıdan kullanıyorum şuanlık.
Hocam crdroid Android 15 kullanıyordum ve magisk yüklüydü. Android 13 e düşürdüm ve kernelsu yükledim. İntegrity yine kırmızı ama uygulamalarda şu ana kadar tek chatgpt de sıkıntı oldu onu da tarayıcıdan kullanıyorum şuanlık.
Sırf integrity muhabbetine A12 rom yükleyip kullanacam az kaldıHocam romdan kaynaklı demekki hayırlı olsun.
Hocam birazda geliştiriciye bağlı k20 pro cihazda yaap rom kullanıyorum ksu falan olmadan hepsi yeşil şekilde geçiyor maşallahSırf integrity muhabbetine A12 rom yükleyip kullanacam az kaldı![]()