Ha geldi ha gelecek tanıtıldı tanıtılacak derken 108MP çözünürlüğündeki kamerasıyla dikkat çeken Mi CC9 Pro bugün tanıtıldı! Xiaomi Mi CC9 Pro 6.7 inç boyutunda 1080X2340...
Okumaya devam et...
Okumaya devam et...
$400 zaten 2300 liraya tekabul ediyor. 2400 e düşmez fiyatı. Min 2900 - 3000 bandında olur.
Hocam $160 a çıkan telefon 1500 bandında satılıyor paralel ithalatta. $160 da 1000 liraya yakın bi rakama tekabül ediyor. Yani satıcılar belli bir miktarda kendi kârını koyuyor. Ayrıca imei işlemleri için de belli miktarda masrafları oluyor. CC9 Pro da $400 yani 2300 civarında bi değere sahip. Imei işlemleri, satıcının kâr payı derken 2900 ün altında bi fiyata düşmesi zor. Ha olurda zamanla satıcının tedarikçisi $400 fiyat etiketinde indirime gider zamanla, o zaman düşer. Ama yine de fiyatta çok büyük bir düşüş olmaz.Cikis fiyati illaki o olur fakat yuksek fiyatta cikan urunler cabuk dusuyor.Rn8 proda yuksekti baya bi dustu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Cok kalin olmus ya :/Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
vestel ve casperMalum 2 marka bu cihazı yapsa inanon 7-8 bin den aşağı asla satmazdı
Tabii benim dediğim iki markayı da çok iyi biliyor sunuz zaten![]()
Onlar marka mı?vestel ve casper![]()
espri yapayım dedim canım, tabi ki biliyorum onlar olduğunuOnlar marka mı?
Ben Samsung ve iPhone kast ettim.
Keşke bu kıyaslama, doğru tespit olsaydı...Malum 2 marka bu cihazı yapsa inanon 7-8 bin den aşağı asla satmazdı
Tabii benim dediğim iki markayı da çok iyi biliyor sunuz zaten![]()