Ha geldi ha gelecek tanıtıldı tanıtılacak derken 108MP çözünürlüğündeki kamerasıyla dikkat çeken Mi CC9 Pro bugün tanıtıldı! Xiaomi Mi CC9 Pro 6.7 inç boyutunda 1080X2340...
Okumaya devam et...
Okumaya devam et...
UFS 3.0'a ihtiyaç duyacak sayılı adam vardır şu forumda. Ne olduğunu bilen ise daha az. Sadece kamerası için alınmaz diye düşünüyorum. Kağıt üstünde mi9t pro ve redmi note 7/8'in kameraları da çok iyiler ama 2 yaşını doldurmak üzere olan mi8 ile bir olamıyorlar. Sadece kamera için tercih edilmemeli. 5000 küsür mAh batarya ne kadar iyi olacak bakalım. Yeni çıkan 4000'leri görüyoruz. Ek olarak yeni cihazlar çok fazla yazılım problemi ile geliyorlar. Xiaomi cihaz almak kumar oynamaktan farksız bir hale geldi.Paralel ithalat ile garantisiz şekilde 3000 lira civarına alınabilir diye tahmin ediyorum. Eğer tahmin ettiğim gibi 3000 civarında olursa kesinlikle alınabilecek bir telefon bence.
UFS 3.0'a ihtiyaç duyacak sayılı adam vardır şu forumda. Ne olduğunu bilen ise daha az. Sadece kamerası için alınmaz diye düşünüyorum. Kağıt üstünde mi9t pro ve redmi note 7/8'in kameraları da çok iyiler ama 2 yaşını doldurmak üzere olan mi8 ile bir olamıyorlar. Sadece kamera için tercih edilmemeli. 5000 küsür mAh batarya ne kadar iyi olacak bakalım. Yeni çıkan 4000'leri görüyoruz. Ek olarak yeni cihazlar çok fazla yazılım problemi ile geliyorlar. Xiaomi cihaz almak kumar oynamaktan farksız bir hale geldi.
Aynen 2400e olursa bende alırım OIS'de var.5000+ mah cok fazlasiyla yetecektir baska bi islemci olsa soru isareti olabilirdi ama amoled ekran + sd islemci = dusuk guc tuketimi
Garantisiz sekilde 2400 civarina dustugunde alirim.Pop-up kamerali cihazlar ilgimi pek cekmiyor
4 bin lira bu cihaza verene üzülürüm gerçekten. Bu paralara One Plus 7T Pro alınabiliyor. Cezbeden tek olayı kamerası onun da üzerindeki yazılım yüzünden ne kadar randımanlı çalışacağı tartışma konusu. Mi8'in kamerası adam olsun diye 14 ay bekledim ben pek ümidim yok. İşlemcisi de günümüz şartları için çok yeterli değil bence. Son olarak, yakın zamanda tanıtılan sayamadığım bilmem kaçıncı cihaz bu. Bir çok yenilik ile geliyor ve üzerine tekrar tekrar cihaz tanıtılacağını düşünürsek bir şey demek istemiyorum
Bu arada redmi note7'nin 48mp lik kamerasını da görüyoruz. MP'lere fazla aldanmayın derim..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
845 eskidi artık neden koysunlar hocam?
Kamerası, OIS olması bataryası bence o etkenleri yok eder.kayıtsız şekilde alıp malum yöntemle kullanabilirim ama bayan kalın olmuş 9.67mm bide 208 gr