Sıcak Fırsat Meizu'dan Güzel İndirim (Fiyat Performans)

inflames

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ediz
Cihazım
Mi Note3
Meslek
Profesyonel Ses-Işık Sistemleri
Konular
6
sorun bu fiyat zaten, agresif fiyat politikası olduğundan kameaya gelene kadar dediğiniz gibi işlemci ram ekran gibi faktörlerle bile ederinin altında oluyor fiyat ,

Piyasaya tutunması lazım Hocam,
Çinlilerin durumu zor.Alternatif çok fazla ( Huawei, Oppo, Meizu, Xiaomi )
Xiaomi'de aynı politikalar ile geldi zaten.
Mi4 aldığımda herkes bi tarafı ile gülüyordu, Şimdi Aynı şeyleri Çinliler arasında görüyoruz.
Tercihler önemli artık.Herkese bir alternatif var.
Kim nasıl mutluysa :)

isoomail

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ismail
Cihazım
RedmiNote8
Meslek
Reklamcı
Konular
4
Dün Hepsiburada.com'dan X8 (64 gb) siparişi verdim. Sonra meizu forumuna girip güncelleme yakarışlarını okudum. Aylar önce yapılan bildirimlere cevap verilmemesi, Fransa'da meizu cihazları satan bir vatandaşın global meizu forumunda yakarışı ve konunun silinmesi... Bunları okuyunca fatura kesimi yapılmadan iptal ettim cihazı.
Sonra dün akşam başlayan indirimden faydalanıp Akasya Miui Store'dan Redmi Note 8 aldım. Yakınlık sensörünü denettim. Telefon konuşması yaptım ve içim rahat bir şekilde ayrıldım mağazadan.
Meizu'nun android versiyon güncellemesi vermemesi hiç umurumda değildi. Ama flyme içinde de güncellemelerin verimli olmaması, sık güncelleme vermemesi (en azından aylık veya birkaç aydı bir güvenlik güncellemesi verse iyi olurdu) cihazdan soğuttu beni. Kağıt üzerinde fiyatlarına göre çok iyi cihazlar aslında. Tam fiyat performans cihazları...

Üst Alt