Sıcak Fırsat Meizu'dan Güzel İndirim (Fiyat Performans)

serdocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
RN 12 Pro
Meslek
Reklam Op. Uzmanı
Konular
35
Üzülme ben 3600 TL ye Televizyon aldım, Daha bir ay olmadan 3.050 TL oldu headbang~~ :@
Hafta başında o fiyata düşünce daha düşmez dedim belki de stok biter dedim aldım o zaman neyse sağlık olsun canımız sağolsun :)

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Ama androdi güncellemesi vermemesi global roma sallamaması gibi sorunları var en iyi telefonlarında bile and 8.1 var bunları göz önüne alın ,
Bunu öğrendiğim iyi oldu, teşekkürler... Tam benlik. ;)

Xiaomi, yazılım desteği veriyor da ne işe yarıyor ki? Yaptığı güncelleme ile forumda yüzlerce sorun yaşayan insanlar var maalesef.

Meizu'nun tasarımı hoş değil benim için.

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Bunu öğrendiğim iyi oldu, teşekkürler... Tam benlik. ;)

Xiaomi, yazılım desteği veriyor da ne işe yarıyor ki? Yaptığı güncelleme ile forumda yüzlerce sorun yaşayan insanlar var maalesef.

Meizu'nun tasarımı hoş değil benim için.

Çok yanlış yerden bakıyorsunuz , çok güncelleme vermez xiaomi bl kilit kapatın kullanın bakın senede kaç güncelleme veriyor , biz kurcalıyoruz işin aslı ,

Ancak mi 8 se özelinde 1 senede android 8.1 , 9 ve 10 geliyor , bunlar kuçümsenecek bir şey değil miui 9 10 11 oldu ,

Yeni çıkarttığı telefona bile hala 3 yıl önceki sürüm olan and 8.1 koymak sonun başlangıcı ve global versiyona neredeyse hiç güncelleme vermeyerek devam ediyor

flyme 8 yeni çıktı kasımda ancak daha bir takvim bile yok global ne zaman çıkacak muamma seneye yaza çıkar artık ,

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Çok yanlış yerden bakıyorsunuz , çok güncelleme vermez xiaomi bl kilit kapatın kullanın bakın senede kaç güncelleme veriyor , biz kurcalıyoruz işin aslı ,

Ancak mi 8 se özelinde 1 senede android 8.1 , 9 ve 10 geliyor , bunlar kuçümsenecek bir şey değil miui 9 10 11 oldu ,

Yeni çıkarttığı telefona bile hala 3 yıl önceki sürüm olan and 8.1 koymak sonun başlangıcı ve global versiyona neredeyse hiç güncelleme vermeyerek devam ediyor

flyme 8 yeni çıktı kasımda ancak daha bir takvim bile yok global ne zaman çıkacak muamma seneye yaza çıkar artık ,
Yanlış yerden baktığım için, hiç güncelleme yapmadığım telefon kit kat (4.4.4) ile hâlâ kullanımda... ;) Kendi telefonum Redmi Note 4x'e de 11 aydır güncelleme verilmiyor ve stabilitesi ile batarya performansı mükemmel durumda...

Teşekkürler.

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Yanlış yerden baktığım için, hiç güncelleme yapmadığım telefon kit kat (4.4.4) ile hâlâ kullanımda... ;) Kendimin kullanmış olduğum Redmi Note 4x'e de 11 aydır güncelleme verilmiyor ve stabilitesi ile batarya performansı mükemmel durumda...

Teşekkürler.

rica ederim , yüzde 0,00000000000001 lik gurupdasınız =)

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Alışılmışa meydan okumak
Sürüden ayrılmak
Sıra dışı olmak

Zordur ama iyidir... ;)

Felsefe kasmaya gerek yok aslında , sürüden ayrılmak iyi değildir kaliteli sürüde olmak iyidir , yanı koyunlarda sürü olur kurtlarda neyi seçerseniz ,

KaizenTR

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
.
Meslek
.
Konular
37
Meizu genel olarak ucuz ve fiyat kırıyor , bunun sebebi gelen telefonu bir şekilde satmak ve stok bitirmek olduğundan ve mağaza yada herhangi bir yeri olmadığından online satıcılar ile yapıyor , bu xiaomin pazarlama şekliydi aslında = )

Ama androdi güncellemesi vermemesi global roma sallamaması gibi sorunları var en iyi telefonlarında bile and 8.1 var bunları göz önüne alın ,

alacaksanızda çin beta romu kurun ingilizce kullanın malesef yazılım kısmı kabus gibi meizunun
ve birde cihazı aktif kullanan biri için IPS 6.15 ekran 6 ram 710 işlemciye bu pil olmamış zaten günde 2 kere şarj etmeyi göze almalı

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Felsefe kasmaya gerek yok aslında , sürüden ayrılmak iyi değildir kaliteli sürüde olmak iyidir , yanı koyunlarda sürü olur kurtlarda neyi seçerseniz ,
Teşbihte hata olmaz... ;) benim için önemli olan herhangi bir sürü içinde olmamaktır...

inflames

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ediz
Cihazım
Mi Note3
Meslek
Profesyonel Ses-Işık Sistemleri
Konular
6
Alışılmışa meydan okumak
Sürüden ayrılmak
Sıra dışı olmak

Zordur ama iyidir... ;)

İlk Cümleyi okuyunca kesin Mazda'cıdır dedim clap~~

Mi8se'den X8'e geçtim 7 ay önce,
Özellikle İmei tarafından kendimi güvende hissetmek ve deneyimlemek istedim. ( Xiaomi Gibi 4 sene önce)
Neyse ,Meizu aldım 8 Güncellemesi vardı, şaşırdığım konu Mi8se 9 almıştı ama nerdeyse tüm özellikler ( 9 ile gelen) X8'de vardı :)
7 Ay kullandım, 1 ana güncelleme ve birde güvenlik güncellemesi yaptım.
Telefon tık demedi, donanım ise fiyatının çok çok üzerinde.
Geniş açı kamerası için Mi9se ve Mi9T aldım. Mi9T konusunda 3'ünün birlikte kısa bir değerlendirmesi var.

Meizu Global'i sallamıyor şuan için, ama cihazları birkaç yazılım hatası harici sorunsuz.
Türkiye'de agresif bir tutum sergiliyorlar, ve kendilerinin ofisi var ( Meizu Türkiye)
Özellikle 1200 Liraya 710 işlemcili ( X8) , 1700 Liraya S.Amoled işlemcili ve ekrandan parmak izli cihaz satıyorlar ( 16XS)
2100 TL gibi bir rakama 845 işlemcili Yes~~

Patlayacaklarını ve kapanacaklarını düşünmüyorum 1.5 sene önce Alibaba %30 Ortak olmuş.
Psikolojik etki olan Güncelleme konusunu aşarlarsa, ilk önce bizim ülkede sonra diğer mecralarda hızlı bir yükseliş Trendi yakalarlar gibi ..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ve birde cihazı aktif kullanan biri için IPS 6.15 ekran 6 ram 710 işlemciye bu pil olmamış zaten günde 2 kere şarj etmeyi göze almalı

X8 ile Mobil veri ve 30-35 saat arası beklemede 5 saat,
Wifi ile 6-6.5 saat altına pek düşmüyordu cihaz.
Genelde Browser, sosyal medya ve Youtube ile. Oyun yok

Son düzenleme:
Üst Alt