Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sıcak FırsatMeizu'dan Güzel İndirim (Fiyat Performans)
Çok yanlış yerden bakıyorsunuz , çok güncelleme vermez xiaomi bl kilit kapatın kullanın bakın senede kaç güncelleme veriyor , biz kurcalıyoruz işin aslı ,
Ancak mi 8 se özelinde 1 senede android 8.1 , 9 ve 10 geliyor , bunlar kuçümsenecek bir şey değil miui 9 10 11 oldu ,
Yeni çıkarttığı telefona bile hala 3 yıl önceki sürüm olan and 8.1 koymak sonun başlangıcı ve global versiyona neredeyse hiç güncelleme vermeyerek devam ediyor
flyme 8 yeni çıktı kasımda ancak daha bir takvim bile yok global ne zaman çıkacak muamma seneye yaza çıkar artık ,
Çok yanlış yerden bakıyorsunuz , çok güncelleme vermez xiaomi bl kilit kapatın kullanın bakın senede kaç güncelleme veriyor , biz kurcalıyoruz işin aslı ,
Ancak mi 8 se özelinde 1 senede android 8.1 , 9 ve 10 geliyor , bunlar kuçümsenecek bir şey değil miui 9 10 11 oldu ,
Yeni çıkarttığı telefona bile hala 3 yıl önceki sürüm olan and 8.1 koymak sonun başlangıcı ve global versiyona neredeyse hiç güncelleme vermeyerek devam ediyor
flyme 8 yeni çıktı kasımda ancak daha bir takvim bile yok global ne zaman çıkacak muamma seneye yaza çıkar artık ,
Yanlış yerden baktığım için, hiç güncelleme yapmadığım telefon kit kat (4.4.4) ile hâlâ kullanımda... Kendi telefonum Redmi Note 4x'e de 11 aydır güncelleme verilmiyor ve stabilitesi ile batarya performansı mükemmel durumda...
Yanlış yerden baktığım için, hiç güncelleme yapmadığım telefon kit kat (4.4.4) ile hâlâ kullanımda... Kendimin kullanmış olduğum Redmi Note 4x'e de 11 aydır güncelleme verilmiyor ve stabilitesi ile batarya performansı mükemmel durumda...
Meizu genel olarak ucuz ve fiyat kırıyor , bunun sebebi gelen telefonu bir şekilde satmak ve stok bitirmek olduğundan ve mağaza yada herhangi bir yeri olmadığından online satıcılar ile yapıyor , bu xiaomin pazarlama şekliydi aslında = )
Ama androdi güncellemesi vermemesi global roma sallamaması gibi sorunları var en iyi telefonlarında bile and 8.1 var bunları göz önüne alın ,
alacaksanızda çin beta romu kurun ingilizce kullanın malesef yazılım kısmı kabus gibi meizunun
Mi8se'den X8'e geçtim 7 ay önce,
Özellikle İmei tarafından kendimi güvende hissetmek ve deneyimlemek istedim. ( Xiaomi Gibi 4 sene önce)
Neyse ,Meizu aldım 8 Güncellemesi vardı, şaşırdığım konu Mi8se 9 almıştı ama nerdeyse tüm özellikler ( 9 ile gelen) X8'de vardı
7 Ay kullandım, 1 ana güncelleme ve birde güvenlik güncellemesi yaptım.
Telefon tık demedi, donanım ise fiyatının çok çok üzerinde.
Geniş açı kamerası için Mi9se ve Mi9T aldım. Mi9T konusunda 3'ünün birlikte kısa bir değerlendirmesi var.
Meizu Global'i sallamıyor şuan için, ama cihazları birkaç yazılım hatası harici sorunsuz.
Türkiye'de agresif bir tutum sergiliyorlar, ve kendilerinin ofisi var ( Meizu Türkiye)
Özellikle 1200 Liraya 710 işlemcili ( X8) , 1700 Liraya S.Amoled işlemcili ve ekrandan parmak izli cihaz satıyorlar ( 16XS)
2100 TL gibi bir rakama 845 işlemcili
Patlayacaklarını ve kapanacaklarını düşünmüyorum 1.5 sene önce Alibaba %30 Ortak olmuş.
Psikolojik etki olan Güncelleme konusunu aşarlarsa, ilk önce bizim ülkede sonra diğer mecralarda hızlı bir yükseliş Trendi yakalarlar gibi ..
X8 ile Mobil veri ve 30-35 saat arası beklemede 5 saat,
Wifi ile 6-6.5 saat altına pek düşmüyordu cihaz.
Genelde Browser, sosyal medya ve Youtube ile. Oyun yok