Yardım Meizu dan Xiaomi ye

irep32

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi Mi5
Meslek
Öğrenci
Konular
26
Merhaba arkadaşlar forumda yeniyim ,
Bende meizu mx4 var ama ben telefondan sıkıldığım için değiştirmek istiyorum . Xiaomi yi de çok önerdiler . sizden ricam mi4 ve redmi note 2 kullanan arkadaşlar beni biraz bilgilendirebilir misiniz ?
Mesela telefondan şikayetçi olduğunuz kısımlar neler ?
Daha önce meizu kullanıp , Xiaomi ye geçen var mı ?
Cynogenmod yükleniyor mu ? ( meizuda botloader kilidi kırılmadığı için başa rom yüklenmiyor ,)
yani bu giibi şeyler .
Ha son olarak ben düşündüklerim dışında başka önerebileceğiniz Xiaomi modeli var mı ?
( Meizu ile ilgilenen varsa da pm atabilir :) )
Yardım edenlere simdiden teşekkürler :)

emin tahir

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tahir
Cihazım
Mi Note Pro
Konular
12
Meizu kullanmadım ama uzun süredir mi3 ve mi4 kullandım,mi4 kullanamya devam ediyorum,kısmetse bu hafta da Note Pro ya geçeceğim.
Teknik anlamda şu eksiği var demek oldukça zor, ihtiyaçları fazlası ile karşılıyor,şahsi fikrim bir eksikliğini görmedim.
Rom yüklemesi yapa bilirsin, ben Cynogenmod yükledim yaklaşık 6 saat kullandım ve hemen miui ye geçtim.
Bana göre eksikleri çok miui rom'a göre.Sonuç olarak ben mi4 kullanıcısı olarak tavsiye ediyorum. Bu güne kadar yaklaşık olarak 25-30 arkadaşıma da getirttim yurtdışından bana olumsuz dönen hiç kimse olmadı daha...

Oyla:

Testimo

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
3310
Konular
21
mx4 ten mi serisine gecis yapacaksan mi5 ve mi5i yi bekle derim birader ;)

Oyla:

casshern

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlut
Cihazım
Mi Note Pro
Konular
6
Merhaba arkadaşlar forumda yeniyim ,
Bende meizu mx4 var ama ben telefondan sıkıldığım için değiştirmek istiyorum . Xiaomi yi de çok önerdiler . sizden ricam mi4 ve redmi note 2 kullanan arkadaşlar beni biraz bilgilendirebilir misiniz ?
Mesela telefondan şikayetçi olduğunuz kısımlar neler ?
Daha önce meizu kullanıp , Xiaomi ye geçen var mı ?
Cynogenmod yükleniyor mu ? ( meizuda botloader kilidi kırılmadığı için başa rom yüklenmiyor ,)
yani bu giibi şeyler .
Ha son olarak ben düşündüklerim dışında başka önerebileceğiniz Xiaomi modeli var mı ?
( Meizu ile ilgilenen varsa da pm atabilir :) )
Yardım edenlere simdiden teşekkürler :)
Hocam mi4 ve note 2 karlastirilmaz bence biri üst sınıf diğeri orta sınıf ama mi4 mx4 den çok iyi bir cihaz cyanogenle miui de aldığınız performansı alamazsınız ki zaten miui bence cyanogenden daha mi cihazlarda

MI NOTE Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

irep32

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi Mi5
Meslek
Öğrenci
Konular
26
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için

Oyla:

harbor26

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yavuz
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
20
Mi4 güzel dayı. Ama ben alacak olsam Mi Note Pro veya Mi5 alırdım. Ama şurası tartışılmaz. MIUI Harika bir rom :)

Oyla:

irep32

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi Mi5
Meslek
Öğrenci
Konular
26
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
abi valla içim gitti ya bu meizuya rom falan yüklenmiyor kafayı yedim :D bende eski bi samsung galaxy s2 vardı bataryası falan bitik . şimdi ona batarya sipariş ettim hemen yarın falan miui rom yüklüycem sonrada direk mi4 alcam ama bellide olmaz ya . şimdi 2 aya kadar mi5 çıkarsa hem o zaman parada biriktirmiş olurum o da mantıklı bilemedm valla :D

Oyla:

erhan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erhan
Cihazım
mi 4, mi 5S
Konular
54
abi valla içim gitti ya bu meizuya rom falan yüklenmiyor kafayı yedim :D bende eski bi samsung galaxy s2 vardı bataryası falan bitik . şimdi ona batarya sipariş ettim hemen yarın falan miui rom yüklüycem sonrada direk mi4 alcam ama bellide olmaz ya . şimdi 2 aya kadar mi5 çıkarsa hem o zaman parada biriktirmiş olurum o da mantıklı bilemedm valla :D
abim acele etme

mi5 yada mi5i yi bekle.

fiyat olarak yakın olucaklar inan. 200 fazla verir muazzam cihaz alırsın...

Oyla:

casshern

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlut
Cihazım
Mi Note Pro
Konular
6
Bütçe durumunu bilemem ama mi5 cikarsa nereden Baksan 500$ + olur hatta daha fazlası bile olabilir. Ve ilk çıktığı zaman stok sorunu olacak yılbaşı çıksa bile buraya gelmesi 2-3 ayı bulur gelenlerde fahiş fiyattan satılır. mi4 e sifirina 1500 lira isteyen ona 2.5-3 ister yeni aldım daha mi note proyu 1850 ye ki oppomartta 519$ mi4 alacaksan forumda getirten arkadaşlar var onlarla iletişime gecebilirsin.

MI NOTE Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

irep32

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi Mi5
Meslek