- Adım
- Mehmet gezer
- Cihazım
- Redmi Note 9 Pr
- Konular
- 4
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Global Kararlı 12.5.3
- Telefon Modeli
- Redmi note 10 5G
- Bootloader Kilidi
- Açık
Merhaba arkadaşlar bu konuyu rehber niteliğinde olsun diye açıyorum inşallah sorun yaşayanlara yardımcı olmuş olurum.
Hatırlarsanız geçen bir konu açmıştım telefon şebekesi hakkında bu konunun bir nevi çözümünü aktaracağım.
NOT: MediaTek işlemcili telefonlarda geçerlidir.
Cellular pro play diye bir uygulama var fakat ben bu uygulamayı cihazımda denedim ama band listesi yuklenmedigi icin daha derin bir araştırma içerisine girdim meğersem daha basit imiş
Şimdi ilk olarak band değiştirmek için;
1-Telefon çevirici kısmına girip *#*#3646633#*#* bunu tuşluyorsunuz.
2-Ekte görülen ekran karşımıza gelicek buradan band mode seçeneğine tıklıyoruz
3-Burdan 3G bandı 4.5G bandlari gözükmekte cihazınızda olan bandlar açıktır diğerleri kapalı.
4-Burda bandları tek tek deneyip hız testinde aldığınız hızı test edebilirsiniz en hızlı bandı seçip diğerlerini kapatırsanız tek bir band üzerinden yayın alacağı için ve yoğunluk olmadığı için daha hızlı olacaktır
Birilerine yararlı olduysam ne mutlu bana ...
Teşekkür ederim
Hatırlarsanız geçen bir konu açmıştım telefon şebekesi hakkında bu konunun bir nevi çözümünü aktaracağım.
NOT: MediaTek işlemcili telefonlarda geçerlidir.
Cellular pro play diye bir uygulama var fakat ben bu uygulamayı cihazımda denedim ama band listesi yuklenmedigi icin daha derin bir araştırma içerisine girdim meğersem daha basit imiş
Şimdi ilk olarak band değiştirmek için;
1-Telefon çevirici kısmına girip *#*#3646633#*#* bunu tuşluyorsunuz.
2-Ekte görülen ekran karşımıza gelicek buradan band mode seçeneğine tıklıyoruz
3-Burdan 3G bandı 4.5G bandlari gözükmekte cihazınızda olan bandlar açıktır diğerleri kapalı.
4-Burda bandları tek tek deneyip hız testinde aldığınız hızı test edebilirsiniz en hızlı bandı seçip diğerlerini kapatırsanız tek bir band üzerinden yayın alacağı için ve yoğunluk olmadığı için daha hızlı olacaktır
Birilerine yararlı olduysam ne mutlu bana ...
Teşekkür ederim

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.