MediaTek Antutu Skorlarını yüksek göstermek için hile yapmış (yapılanlara ben şahid olmadım )
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Oyundan fps almanızı sağlayan CPU değil GPU dur. Söylediklerinizin MTK ile bağlantısı %30 civarında, oyun oynarken işinizi yapan MALI G76 onunda gücü 800 Mhz kadar. Cihazda sorun yaşamıyor olmanız sevindirici ayrıca sandığınız gibi MTK düşmanı yada SDM sevici değiliz, işini en iyi yapan kabulümüz.ne bu mediatek çekememezligi. note8pro kullanıyorum kaç ay oldu, toplam 600-700 saat pubg oynamisimdir 60 fps te, hala tık demiyor ve ben bu cihaza 1400 lira verdim. cayir cayir yanan snapdragon 830 u çok çabuk unuttuk.
gpu olduğunu biliyoruz ama entegre olduğu için tek tek belirtmeye gerek yok.demek istediğimiz fiyatı bandında rakipsiz olduğu.Oyundan fps almanızı sağlayan CPU değil GPU dur. Söylediklerinizin MTK ile bağlantısı %30 civarında, oyun oynarken işinizi yapan MALI G76 onunda gücü 800 Mhz kadar. Cihazda sorun yaşamıyor olmanız sevindirici ayrıca sandığınız gibi MTK düşmanı yada SDM sevici değiliz, işini en iyi yapan kabulümüz.