- Adım
- ozan
- Cihazım
- Redmi Note 9pro
- Meslek
- Aşçı
- Konular
- 29
çok sevindim vallaha masık iyi bir romAz önce resmi kanaldan paylaşıldı gerçek
çok sevindim vallaha masık iyi bir romAz önce resmi kanaldan paylaşıldı gerçek
biraz çok gitmiş gibi. yüzde 7 büyük oran bence. bende wifi açıkken 2-3 gidiyor. revos masik romlarda.Çağrı kaydetme yok hocam şuan normal gözüküyor ve ben yoğun kullanıyorum 11 saatlik beklemede %7 şarj tüketti mobil veri açık şekilde.
Hocam sizin telefon markası ne redmi note 7 ise kullanıp bilgi verirmisniz kasma sorunu var mı diyeindiriyorum bakalım masik i. revos kurmuştum bildirim sorunu var bazı uygulamalarda. evo kullanan varm ı ? nasıl bir rom ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
biraz çok gitmiş gibi. yüzde 7 büyük oran bence. bende wifi açıkken 2-3 gidiyor. revos masik romlarda.
Hocam benim rn7 çok temiz rom sıfır kasma.Hocam sizin telefon markası ne redmi note 7 ise kullanıp bilgi verirmisniz kasma sorunu var mı diye
cc9 hocam. ama en iyi romlar sizin telefona çıkıyor. telefon çok satıldı kullanıcısı çok diye sanırım.Hocam sizin telefon markası ne redmi note 7 ise kullanıp bilgi verirmisniz kasma sorunu var mı diye
Olabilir hocam masik ve revos vazgeçilmezcc9 hocam. ama en iyi romlar sizin telefona çıkıyor. telefon çok satıldı kullanıcısı çok diye sanırım.