HayırBu rom ota destekliyor mu
Ayarlar - ekran kısmında en altta görünüyor.Çift tıkla ekran kapatma var ama uyandırma neden yok. Ben mi bulamadım acaba?
Merhaba,Merhaba arkadaşlar, gece gece sizi yatağınızdan çıkartıp cihazınızı uçuşa geçirmek için bir Rom paylaşmak ve tanıtmak istiyorum...
Karşınızda; Masik U (Premium)
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MIUI Pro Rom'daki gibi özelleştirmelerin bulunduğu "Light" versiyondur.
Aroma Installer ile isteğe bağlı kurulum mevcuttur (NS, Root, Google Uygulamaları,...)
Bu Masik U - Rom’unu yükleyebilmeniz için; cihazınızın BL Kilit'i açık, Root’lu, TWRP Recovery yüklü ve USB Hata Ayıklama açık olmalı...
İndirdiğiniz Rom'u Zip'li olarak telefonunuzun hafızasına kopyalayın.
Gelecek her türlü olumsuzluklara karşı korunmak için halihazırdaki sistemin yedeğini alın. TWRP’nin Backup bölümüne girip hepsini seçin ve yedeği alın.
Yedek işlemlerinden sonra Wipe>Advanced Wipe adımlarını takip edip Cache, Dalvik Cache, System ve Data seçeneklerini seçip sistemi temizleyin.
Temizleme işleminden sonra Install kısmında kopyaladığınız ROM’u flaslayın.
Yükleme işleminden sonra TWRP’nin Reboot bölümüne girip System seçeneği ile telefonu yeniden başlatın.
Miui 10 sürümü ile geçişlerde bazı sorunlar yaşanmaktadır (alt sürümden), bu yüzden temiz kurulum ve yedekten veri alınmaması tavsiye edilir.
Yani; TWRP'nin Wipe bölümüne girip, Format Data seçeneği ile sıfırlayıp ardından TWRP'yi yeniden başlatıp ROM'u flash'lamanız gerekiyor.
Masik U'yu beğenmeyenler, almış oldukları "Backup" ile tekrar yüklemeden önceki Rom'larına dönebilirler.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir&Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir&Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir&Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Sagit - Mi 6: Ses sorunu fix (TWRP'den flash'lamanız yetelidir.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir&Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Rom'un geliştiricileri tarafından Telegram kanallarında isteğe bağlı özelliştirmeler paylaşılıyor, dilerseniz takip edebilirsiniz.
Ve Rom da %100 bir çeviri mevcut değil, umarım böyle bir şey olur ilerde
Medyaları görmek için kayıt olmalısınızMedyaları görmek için kayıt olmalısınızMedyaları görmek için kayıt olmalısınızMedyaları görmek için kayıt olmalısınızMedyaları görmek için kayıt olmalısınızTanıtım için (Video'lu) ; teşekkürlerimi borç bilirim.
Can1gulle musabcel
Konu Düzeni için ; teşekkürlerimi borç bilirim.
Skorpi
Valla ben göremedim ya da İngilizce diye anlamıyorum ama ekran kapatma var sadeceAyarlar - ekran kısmında en altta görünüyor
Bu konuyu takipte kalabilirsiniz ya da masik telegram kanalından takip edebilirsiniz. Hangi telefon için hangi rom yayinlaniyorsa telegramdan linkleriyle beraber bilgilendiriyorlar.Merhaba,
Mi 6 kullanıcısıyım.Nihayet Pro rom ve EU rom arasında gezinmekten bu ROM sayesinde kurtuldum.
Sormak istediğim OTA güncellemesi almadığına göre yeni sürümlerin haberini nasıl alacağız...
Ana ekran değil hocam, ekran kısmından ss atar mısınız ?Valla ben göremedim ya da İngilizce diye anlamıyorum ama ekran kapatma var sadece
Teşekkür ederim...Bu konuyu takipte kalabilirsiniz ya da masik telegram kanalından takip edebilirsiniz. Hangi telefon için hangi rom yayinlaniyorsa telegramdan linkleriyle beraber bilgilendiriyorlar.
Pure hocam görmusken ben cevapladim , eksik ya da yanlış bişey varsa düzeltin lütfen.
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi