- Adım
- Ahmet
- Cihazım
- m8
- Konular
- 9
Arkadaşlar romu yükledim rusça bir yazı çıkıyor tıklayınca twrp ekranına geçiyor sebebi nedir acaba bilgisi olan var mı?
Muhtemelen aops rom benzeri bir romdan bu roma geçiş yapmaya çalışıyorsunuz. Data wipe yapmadığınız müddetçe romu yükleyemezsiniz. Fakat, yapmadan önce muhakkak yedeklerinizi alın. Cihazdaki tüm her şey silinecek.Arkadaşlar romu yükledim rusça bir yazı çıkıyor tıklayınca twrp ekranına geçiyor sebebi nedir acaba bilgisi olan var mı?
Aynen hocam dediğiniz gibi yaptım şu anda düzeldi teşekkürler. Bu arada android versiyonu 7.0 yazıyor ama fotolarda 8.0 görünüyor. Sebebi nedir acaba? Bu arada cihaz mi5s.Muhtemelen aops rom benzeri bir romdan bu roma geçiş yapmaya çalışıyorsunuz. Data wipe yapmadığınız müddetçe romu yükleyemezsiniz. Fakat, yapmadan önce muhakkak yedeklerinizi alın. Cihazdaki tüm her şey silinecek.Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mi5s hakkında hiç bilgim yok. Plus kullanıyorum hocam.Aynen hocam dediğiniz gibi yaptım şu anda düzeldi teşekkürler. Bu arada android versiyonu 7.0 yazıyor ama fotolarda 8.0 görünüyor. Sebebi nedir acaba? Bu arada cihaz mi5s.
Arkadaşlar mi5 telefonumdan miui 10 global beta 8.8.9 sürümünden masik U 2.4 sürümüne geçiş yapmayı düşünüyorum.Twrpden yedeklerimi aldım. Factory reset yapmak gerekiyor mu yoksa "Yedek işlemlerinden sonra Wipe>Advanced Wipe adımlarını takip edip Cache, Dalvik Cache, System ve Data seçeneklerini seçip sistemi temizlemek yeterli olur mu?
Mi5s için henüz aosp romlar harici Android 8 romlar bulunmamaktadır. Resimde gördüğünüz muhtemelen farklı bir cihaz görseli olabilirAynen hocam dediğiniz gibi yaptım şu anda düzeldi teşekkürler. Bu arada android versiyonu 7.0 yazıyor ama fotolarda 8.0 görünüyor. Sebebi nedir acaba? Bu arada cihaz mi5s.
Evet hocam yeterli olur.Arkadaşlar mi5 telefonumdan miui 10 global beta 8.8.9 sürümünden masik U 2.4 sürümüne geçiş yapmayı düşünüyorum.Twrpden yedeklerimi aldım. Factory reset yapmak gerekiyor mu yoksa "Yedek işlemlerinden sonra Wipe>Advanced Wipe adımlarını takip edip Cache, Dalvik Cache, System ve Data seçeneklerini seçip sistemi temizlemek yeterli olur mu?
Dediğiniz gibi; Advanced Wipe adımlarını takip ederek temizlemeniz yeterlidir hocam. Ben şuan o şekilde kurdum ve sorun yok.
Hocalarım teşekkür ediyorumEvet hocam yeterli olur.
Tek tek çekme şansın yok Malesef. Twrp üzerinden data restore etmek en mantıklısı bence. Ben hiç sıkıntı yaşamadım. Dolby ve viperi ben öneririm çünkü standart seviyelerde. Port rom olduğu için her uygulama yok miuipro gibiHocalarım teşekkür ediyorum
ilk defa kullanıyorum Romu görünüşü güzel ama mi uygulamaları yok. Mi kumanda vs. titanium backupla yedek almıştım. Yedeklerimi hepsini yüklemiyor. çoğunun üstü çizili neden olduğunu anlamadım. Facebook whatsapp hiç biri yüklenmedi.Tek tek indiriyorum. Bir de acaba twrp ile aldığım yedekten uygulamaları çekebilir miyim.Var mı öyle bir özellik.
Pure hocam bunda da Dobly Atmos ve viper önerir misiniz, yoksa romun için de ki beats modu kafi midir?