Çeviri hatasıdır. Format atmadan demek istemi muhtemelenmendil olmadan guncelleme yapabılırsınız kısmını anlamadım ..paylaşım ıcın tşkler
Çeviri hatasıdır. Format atmadan demek istemi muhtemelenmendil olmadan guncelleme yapabılırsınız kısmını anlamadım ..paylaşım ıcın tşkler
Muhtemelen çeviri Google translate ile yapılmış. Ve sorduğunuz soruda ilk ala gelen ise temizlik (Vipe) işleme yapmadan güncelleme yapabilirsiniz. Tabi eğer aynı romun Bi alt sürümünü kullanıyorsanız.mendil olmadan guncelleme yapabılırsınız kısmını anlamadım ..paylaşım ıcın tşkler
mendil olmadan guncelleme yapabılırsınız kısmını anlamadım ..paylaşım ıcın tşkler
anladım sağolunMuhtemelen çeviri Google translate ile yapılmış. Ve sorduğunuz soruda ilk ala gelen ise temizlik (Vipe) işleme yapmadan güncelleme yapabilirsiniz. Tabi eğer aynı romun Bi alt sürümünü kullanıyorsanız.
Evet.anladım sağolunbır alt sürümündeyım 8 ozaman direk install den flaşlayabılırım dımı
teşekkürkler herkese
Rusça dan çevirdiğimiz için öyle çıkıyor. Ama wipe, yani Masik romda iseniz sistemi silmeden üzerine kurabilirsiniz diyormendil olmadan guncelleme yapabılırsınız kısmını anlamadım ..paylaşım ıcın tşkler
Çünkü Mi8 için yokMi 8 link göremedim 8.1
8.0 kullananlar direk kurabilir diğerleri format data yapsın diyormendil olmadan guncelleme yapabılırsınız kısmını anlamadım ..paylaşım ıcın tşkler