- Adım
- Cengiz
- Cihazım
- Mi 10 Ultra
- Meslek
- İBB
- Konular
- 77
Desteklenen cihazlar bölümünde gözüküyor kendi sayfasındada var gözüküyor ama 8.0Çünkü Mi8 için yok
Desteklenen cihazlar bölümünde gözüküyor kendi sayfasındada var gözüküyor ama 8.0Çünkü Mi8 için yok
8.1 için yok dedim hocam. 8.0 versiyonu ilk sayfada mevcutDesteklenen cihazlar bölümünde gözüküyor kendi sayfasındada var gözüküyor ama 8.0
Anladım ustam tamam teşekkür ederim8.1 için yok dedim hocam. 8.0 versiyonu ilk sayfada mevcut
Masik ™ X 8.0 Mi8 Dipper
Sistem: Android 10 MIUI 11
Güncelleme: 25 Ekim 2019
- Önceki ve sonraki sürümleri MIUI 10'a göre miras alındı - Değişikliklerin
resmi listesi, taban 9.6.14 (Masik 4.1) ve 9.10.25 (Masik 8.0) arasındaki farka karşılık geliyor. )
MD5: 026E9C0BCC63A7F24A31CBCFB74CE14E
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Senin rom aslında iyiydi ama mi 8 için yok mi9t de kullanmıştım8.1 için yok dedim hocam. 8.0 versiyonu ilk sayfada mevcut
Masik ™ X 8.0 Mi8 Dipper
Sistem: Android 10 MIUI 11
Güncelleme: 25 Ekim 2019
- Önceki ve sonraki sürümleri MIUI 10'a göre miras alındı - Değişikliklerin
resmi listesi, taban 9.6.14 (Masik 4.1) ve 9.10.25 (Masik 8.0) arasındaki farka karşılık geliyor. )
MD5: 026E9C0BCC63A7F24A31CBCFB74CE14E
Muhtemelen dosyalarını sayılar ve harflerden oluşan isimler ile görünüyor. Ve içine baktığınız zaman hepsi boş görünür. Telefonda ki desen kilidini kaldırın. Veya varsa şifreyi kaldırın. Veya twrp açılınca telefonda kullandığınız şifre veya desen kilidini girin.Arkadaşlar twrp ye girdim de dosyalar farklı isimlerde. Geçen biri daha paylaşmıştı koruma falan mı var demişti bunun çözümü nedir acaba.
Deneyeyim hocam teşekkürlerMuhtemelen dosyalarını sayılar ve harflerden oluşan isimler ile görünüyor. Ve içine baktığınız zaman hepsi boş görünür. Telefonda ki desen kilidini kaldırın. Veya varsa şifreyi kaldırın. Veya twrp açılınca telefonda kullandığınız şifre veya desen kilidini girin.
Maalesef hocam olmadı... Başka çözüm var mı acabaDeneyeyim hocam teşekkürler
Ve umarım yakında ota desteği gelirŞuan wipe yapmadan kurdum note 7 ye sıkıntı gözükmüyor tek sıkıntı eski yazı fontu gitmiş sanırım