Deneyin hocam öğrenelim.k20 pro için paylaşıldı hocam fakat indirmedim daha dil sorunu varmidır acaba buglari var mıdır acaba artık rom aramaktan sıkıldım birde kurduk diyelim desteği ne kadar sürecek şuan stabil yazıyor beta yazmıyor linklerde birde bu haftanın değil bir önceki haftanın üzerine yapmışlar
iniyor fakat denemem geceyi bulur saçma, sapan, dil sorunları yok bataryasida revOStan iyiyse kullanılır birde desteği olması lazım tabiki bir çok cihaza var amaDeneyin hocam öğrenelim.
Dil sorunu olacağını sanmıyorum hocam ilk sürüm her şey olabilir yinede kurmaya değer bence.iniyor fakat denemem geceyi bulur saçma, sapan, dil sorunları yok bataryasida revOStan iyiyse kullanılır birde desteği olması lazım tabiki bir çok cihaza var ama
haklısın hocam hepsini kurdum Bi bu kaldı aralarında hoşuma giden revostu şarjı çok iyiydi ama onunda Bi kaç bugu vardı bakalım bu nasıl çıkacak yoksa .eu devamDil sorunu olacağını sanmıyorum hocam ilk sürüm her şey olabilir yinede kurmaya değer bence.
Dil sorunu olacağını sanmıyorum hocam ilk sürüm her şey olabilir yinede kurmaya değer bence.
RevOS hard brick yaptı 9 SE. cihazımı hayatta kurmam desteklerini kesti zaten.haklısın hocam hepsini kurdum Bi bu kaldı aralarında hoşuma giden revostu şarjı çok iyiydi ama onunda Bi kaç bugu vardı bakalım bu nasıl çıkacak yoksa .eu devam
Eu beta üzerine inşa ediliyor. Dil sorunu olacağını sanmıyorum hocam.iniyor fakat denemem geceyi bulur saçma, sapan, dil sorunları yok bataryasida revOStan iyiyse kullanılır birde desteği olması lazım tabiki bir çok cihaza var ama
Hard brick olayı nasıl oluyor benim bildiğim fastboot atma esnasında oluyor twrp üzerinden naparsin yap sknti olacağını sanmıyorumRevOS hard brick yaptı 9 SE. cihazımı hayatta kurmam desteklerini kesti zaten.
zaten hepsi onu kullanıyor hocam olan o adamlara oluyor bütün bug şikayetlerini yiyor adamlar, digerleride 2 3 gün sonra verdikleri için önceden duzeltiyorlarEu beta üzerine inşa ediliyor. Dil sorunu olacağını sanmıyorum hocam.
Hard brick olayı nasıl oluyor benim bildiğim fastboot atma esnasında oluyor twrp üzerinden naparsin yap sknti olacağını sanmıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
zaten hepsi onu kullanıyor hocam olan o adamlara oluyor bütün bug şikayetlerini yiyor adamlar, digerleride 2 3 gün sonra verdikleri için önceden duzeltiyorlar