- Adım
- burak
- Cihazım
- Mi 9T Pro
- Konular
- 46
Hocam genel olarak 8.4 ü pek tavsiye etmiyorsunuz doğrumuEvet wifi problemi düzeldi.
Hocam genel olarak 8.4 ü pek tavsiye etmiyorsunuz doğrumuEvet wifi problemi düzeldi.
Bataryası iyi hocam her zamanki gibi ama menüde ingilizce yerler gelmiş baya bi onun dışında klasörleri açınca arka plan blur oluyor öyle pek bi sıkıntı yok.Hocam genel olarak 8.4 ü pek tavsiye etmiyorsunuz doğrumu
Hangi sürümü kurdun hocam bu 8.4 5 sefer yükledim hep bu şekl aynıBizde böyle bir sıkıntı yok şükür Sarac kardeş
5 kez temiz kurulum yaptım hepsindede bu şekil anlmadımkisarac aynı sorun bende de var dostum ya şimdi rom silip baştan kuracam
Bendede böyle hocam arama kısmı hepsi alt tarafta.sizdede arama yapınca hepsi alt taraftamıResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hangi sürümü kurdun hocam bu 8.4 5 sefer yükledim hep bu şekl aynı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
benimki kardeş Mi 9 Masik 8.3 Cepheus..
anladım genel bir sorunmuş demekki5 kez temiz kurulum yaptım hepsindede bu şekil anlmadımki
Google play verilerini temizleyin hocam.Mi9 masik 8.3deyim. hala google play guncelleme yapmıyor. Bu sorunu aşamadim. Var mi aşabilen ?