- Adım
- SERDAR
- Cihazım
- POCO X3 NFC
- Meslek
- Ev Erkeği
- Konular
- 104
hocam telefonda via kullanıyom peki sizce pc de operamı yoksa Brave mı ?
Brave
hocam telefonda via kullanıyom peki sizce pc de operamı yoksa Brave mı ?
teşekkürler hemen kuruyomBraveAşırı hızlı
![]()
hani twrp ile denedin? full wipe ile kurdun mu?Arkadaşlar en son 8.3 yüklüydü bende. 8.2 yi de kullandım. İkizinde de yeniden başlattığım da telefon bir daha açılmadı hep twrp ekranına atıyor. Yada yeniden başlatıp duruyor. Yeniden başlatma aşamasın da gök kuşağı şeklinde ki miui 11 ekranın da iken bir kaç kez titreşim devreye giriyor sonra parmak izi okuma ışığı yanıp sönüyor ardından siyah ekran da bir daire dönüp duruyor ve en son ya yeniden başlıyor ya da twrp ekranın da kalıyor. Bunu nedeni nedir acaba. Şimdi 8.4 u kurmak istiyorum ama aynı sorun yine olur mu. Format data yapıp kuruyorum hata nedir acaba.
türkçe çevirecek kimse yok çünkü8.4 Grus sürümünde ayarlarda bir çok ingilizce yer var neden böyle olmuş çözemedim onun dışında şuanlık bir şey bilemiyorum.
Gectim masike bu sefer. 8.3 olmamıştı şimdiki iyi gibi bakalım.Format data üstüne wipe yapın hocam birde.
Hayir hocam.sizdede arama yapınca hepsi alt taraftamıResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.