- Adım
- Hasan
- Cihazım
- Mi9 Lite / Mi5s
- Konular
- 31
Adamımız belki de hastanede, Allah esirgesin hepimizi. #evdekal #sosyalmesafenikoru #ellerinisıksıkyıka
Yok keyfi yokmuş ondan yapmiyormus tartıştık bayaAdamımız belki de hastanede, Allah esirgesin hepimizi. #evdekal #sosyalmesafenikoru #ellerinisıksıkyıka
Yok hocam gel.seçeneklerinde de MarcoPasha İsmailer
[/QUOTE
Selamlar, masik romun telefon arama yüzünü miroom da kullanmak mümkünmü acaba?
Hocam çok detay bilmiyorum, hiç kullanmadım ama, bildiğim kadarı ile iki tarafında hatları görüntülü görüşmeye açık olmalı, cihazın desteği olmalı gibi şartlar gerekiyor. Google arama uygulamasında Dou devreye giriyor ama bazı arkadaşlar görüşme sırasında telefon destekliyorsa Duo devreden çıkıp görüşme yapılabiliyor. diyorlar. Bende MIUI dialer var, rehberde ayrıca görüntülü arama seçeneği çıkıyor ve arama yapabiliyor.Görüntülü konuşma nasıl oluyor
Twrp değiştirSa arkadaşlar mi 9 lite cihazımda masik rom kurulu team win recovery yüklü data yı yedek alıp MiRoom denemek istiyorum ama twrp de data yı seçip yedekle deyince hata veriyor hem cihaz hafızasına hemde sd card yedekleme yapmıyor daha önce mi 8 lite cihazımda Orange fox twrp yüklüydü sorun nedendir bilgisi olan var mı TeşekkürGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 9 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sa arkadaşlar mi 9 lite cihazımda masik rom kurulu team win recovery yüklü data yı yedek alıp MiRoom denemek istiyorum ama twrp de data yı seçip yedekle deyince hata veriyor hem cihaz hafızasına hemde sd card yedekleme yapmıyor daha önce mi 8 lite cihazımda Orange fox twrp yüklüydü sorun nedendir bilgisi olan var mı TeşekkürGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Twrp baktım ama Orange fox yok pitch Black diye bir twrp buldum oda. İmg dosyası. Zip olanı bulamadım İmg dosyaları sanırım sadece pc ile atılıyor
Abi bunu da yükledim twrp den img olarak yine yedek almıyor ayrıca sd card görünürken dahili hafıza görünmüyor 0 mb olarak değilde klasor isimleri anlamsız sayı ve harfBunu yükleyin twrp den img olarak
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Rehber - TWRP üzerinden, TWRP sürümü güncelleme (PC Olmadan)
Arkadaşlar merhaba; Çok sıklıkla karşılaştığımız sorun, PC olmadan TWRP sürümümüzü nasıl güncelleriz. Bunu size kısa bir şekilde anlatmak istedim. Aşağıdaki maddeleri harfiyen yaptığınız sürece yeni sürüme başarıyla geçmiş olacaksınız. Şimdi başlayalım. (Türkçe menü üzerinden anlatım...forum.miuiturkiye.net