- Adım
- SERDAR
- Cihazım
- POCO X3 NFC
- Meslek
- Ev Erkeği
- Konular
- 104
MarcoPasha aynı sinir bende de oldu
Hocam, 2 aydır 4 cihaz için güncelleme geldi. İkisi zaten aynı rom, bir diğeri 1 aydan fazladır test hikayesindeydi. Bizim cihazlardan ümidi kestim artık. Birde MIUI 12 hikayesi başladı, iyiden yalan oldu bizimkiler.MarcoPasha aynı sinir bende de oldu
hocam bende sorcaktım çekindim doğrusu bu rom nasıl sizce globalin gereksiz şeylerden temizlenmiş hali gibimizekirdek Konusunu da açtım,şu an bu romdayım...
Rom - Mi 9T MIUITA Stabil Android 10 11.0.5.0
Taban olarak global romları baz alan bir rom,bu durumdan dolayı kamera fligranı , açılış yazısı,cihaz ismi Mİ 9T olarak geçiyor. Çok güzel bir açılış animasyonu var... Diğer custom romlardan farklarını ekran görüntüleri spoyler içerisinde bulabilirsiniz... ROM’u yükleyebilmeniz için...forum.miuiturkiye.net
hocam bende sorcaktım çekindim doğrusu bu rom nasıl sizce globalin gereksiz şeylerden temizlenmiş hali gibimi
peki hocam hayrınıza bi konu açsanız aosp romlar ve kendi aralarındaki farklar ile alakalı hangisi sade hangisi özelleştirmesi bol vs gibi teker teker aosp deniyorumdaGlobal rom çok az bir süre kullandığım için tam bilmiyorum ama BL acipta custom rom içerisinde en son geçeceğim rom bu olur sanırım