Redmi note 5 için temiz kurulum yaptım bölge değiştirmeye çalıştığında tekrar ayarlar menüsüne atıyor nedeni nedir acaba
bu dosyayı indirip twrp den flaşlayın hocam sorunu çözersiniz.Redmi note 5 için temiz kurulum yaptım bölge değiştirmeye çalıştığında tekrar ayarlar menüsüne atıyor nedeni nedir acaba
Hocam sizi uzun zamandır takip ediyorum Bayadır forumdan uzak kaldım tekrar geri döndüm siz herzaman masik romu tavsiye edersiniz bende mi room ve masik arasında kaldım ama genellikle mi room kullandım cihazım mi9 se artık sabit bir room da kalmak istiyorum tekrar sorsam masik mi dersiniz saygılarCustom romlarda bölge değişmez...
Hocam sizi uzun zamandır takip ediyorum Bayadır forumdan uzak kaldım tekrar geri döndüm siz herzaman masik romu tavsiye edersiniz bende mi room ve masik arasında kaldım ama genellikle mi room kullandım cihazım mi9 se artık sabit bir room da kalmak istiyorum tekrar sorsam masik mi dersiniz saygılar
merhabalar android 10 da en iyi rom masikti, ki bende onu kullanıyordum ama yeni güncelleme gelmeyince ve batarya süresi tatmin etmeyince mi room 10.3.2 stabile döndüm revos rom son zamanlarda çok fazla tavisye ediyor siz kullanıyormusunuz? kullanıyorsanız hata, bug var mı ? batarya nasıl?Masik uzun zamandır SE için güncelleme vermiyor,biraz beklersen RevOs rom tavsiye edebilirim....
merhabalar android 10 da en iyi rom masikti, ki bende onu kullanıyordum ama yeni güncelleme gelmeyince ve batarya süresi tatmin etmeyince mi room 10.3.2 stabile döndüm revos rom son zamanlarda çok fazla tavisye ediyor siz kullanıyormusunuz? kullanıyorsanız hata, bug var mı ? batarya nasıl?
Hocam bu romu Mi A2 lite cihazıma kurabilir miyim