- Adım
- Enes Tok
- Cihazım
- MI8
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 26
Mi9T Pro hocam o son güncellemeyi telegramda gördüm ama Rusça foruma atıyor bulamadım.Telefon nedir ?
Mi9T Pro hocam o son güncellemeyi telegramda gördüm ama Rusça foruma atıyor bulamadım.Telefon nedir ?
Mi9T Pro hocam o son güncellemeyi telegramda gördüm ama Rusça foruma atıyor bulamadım.
Teşekkürler hocam, bunları nereden buluyoruz? hep sizden medet ummak olmaz diye düşünüyorumLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Teşekkürler hocam, bunları nereden buluyoruz? hep sizden medet ummak olmaz diye düşünüyorum
hocam bu roma türkçe destek veriliyor mu eski sürümleri denemiştim ama ingilizce olan bi çok yeri vardı şimdi durum nedir acabaLinkte yer alan konumda 4pda üyelik açma kısmından 4pda sitesine üye olun ordan indirin ve telegramdan takip edin...
Rom - 9T PRO Xiaomi.eu + EVG Stabil Rom 12.0.4
Rom alt yapısı xiaomi.eu'ya dayanır. Sadece sistemin rahatlığı için görselde verilen iyileştirmeler eklenmiştir. Cihazınızın Bootloader Kilidi açık,TWRP yüklü olmalıdır Rom Kurulum Adımları Rom kurulurken tüm verileriniz silinecek, resim, video, müzik vs varsa PC’ye yedek alın.. Tuş...forum.miuiturkiye.net
hocam bu roma türkçe destek veriliyor mu eski sürümleri denemiştim ama ingilizce olan bi çok yeri vardı şimdi durum nedir acaba
eu rom gibi midir yani hocam iyide olsa kötüde eu rom baya iyi türkçeDeğişiklik olan kısımlar ingilizce sadece
eu rom gibi midir yani hocam iyide olsa kötüde eu rom baya iyi türkçe