- Adım
- Furkan
- Cihazım
- MI 13
- Meslek
- Yazılımcı
- Konular
- 23
aynısını bende merak ediyorum.x ile premium farkı ne bilen var mı ?
aynısını bende merak ediyorum.x ile premium farkı ne bilen var mı ?
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Premium dün yayınlandıteşekkür ederim hocam. bu şimdi 15.1 olanmı ?
9t için dosyalar silimiş yandexde görünmüyor elinde link olan atabilirmi acaba
Hocam nasıl sildin twrpden bende hata verdiromu öğlen kurdum bu kadar güzel yorumları okuduktan sonra denemek istedim açıkcası ,
batarya konusunda konusmak için çok erken ama eu ya göre oldukça iyi gibi geldi ama zamanla daha iyi anlaşılır.
stabillik acısından hiç bir sorun görmedim gayet akıcı ve çalısmayan 108 mp kamera modu hariçi hiç bişey yok zaten hiçbir romda çalısmıyordu.
olumsuz olarak şahsi görüşüm ikonlardı onuda twrp den sildim ve mi room un simge paketini yükleyerek çözdüm. ama malesef ikonlarda animasyon yok.
ayarlarda bazı yerlerde türkçeye cevrilmemiş yerler var ayrıca, buda zamanla düzelir tahminimce.
ayarlar arayüzü alışık olduğumuz romlardan biraz farklı ama büyük bir fark yok.
Widevine L1 ayrıca buda mutlu etti
bu arada cihaz mi note 10 pro
9t için dosyalar silimiş yandexde görünmüyor elinde link olan atabilirmi acaba
teşekkürler efem miui 12 global geldi 3 gündür kullanıyorum şarzdan çok şikayetçiydim ama bu gün nasıl oluysa 6 saat ekran süresi aldım daha şarz 30 felan var heralde düzelecek gibi şarz işi düzelmezse sizin tavsiyeniz üzerine kuracağım rom bu bir kaç gün bekliyeceğimMIUI 12 - Mİ 9T Masik™ P Android 10 MIUI 12
Cihazınızın BootLoader Kilidi açık,TWRP yüklü olmalıdır. Cihaz açılışında ve kamera fligranında REDMİ yazısı olur. Ek'de vermiş olduğum ZİP dosyasını twrp üzerinden yükleyin REDMİ yazıları Mİ/9T olarak düzelir.. Kurulum Adımları Rom kurulurken verileriniz silinecek, resim, video...forum.miuiturkiye.net