- Adım
- Selimcan
- Cihazım
- Redmi note 7
- Konular
- 22
Linkbatar mısınız hocalarım
Verdiğiniz linki indirdigimde şuraya kopyalayın diyor ne yapacağım acaba?Tema - MIUI 12 Dünya ve Mars Canlı Duvar Kağıtları
RESİM VE VİDEOLAR Videoyu foruma yükleyemedim. Buradan ulaşabilirsiniz. @ibrahimiyice çektiği video, teşekkürler kendisine. LİNKLER Yeni* Bu linkteki APK'lar portlanmıştır. Her cihaza uygundur. Yapmanız gereken sadece APK'ları cihazınıza yüklemek ve Google Wallpaper indirip, duvar...forum.miuiturkiye.net
??Tema - MIUI 12 Dünya ve Mars Canlı Duvar Kağıtları
RESİM VE VİDEOLAR Videoyu foruma yükleyemedim. Buradan ulaşabilirsiniz. @ibrahimiyice çektiği video, teşekkürler kendisine. LİNKLER Yeni* Bu linkteki APK'lar portlanmıştır. Her cihaza uygundur. Yapmanız gereken sadece APK'ları cihazınıza yüklemek ve Google Wallpaper indirip, duvar...forum.miuiturkiye.net
Kurulum işlemi adım adım anlatılmış hocam. Yinede takıldığınız bir husus olursa konu bütünlüğü için verdiğim link üzerinden devam edebilirsiniz.Soruma cevap verirseniz çok sevinirim
Sayın; Ottoman
Hocam kusura bakmayın yanlış yazmışım Satürn duvar kağıdı olacak.Mars değil.Attiginiz linkte de onunla ilgili bi yazi bulamadım.Rica etsem buradan link paylaşabilir misiniz?Kurulum işlemi adım adım anlatılmış hocam. Yinede takıldığınız bir husus olursa konu bütünlüğü için verdiğim link üzerinden devam edebilirsiniz.
Hocam bu ikisinin farkı ne acaba?Satürn live wallpaper aşağıdan indirebilirsiniz.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hocam bu ikisinin farkı ne acaba?
İkisinde indirmem şart mı