Soru Malum yol imei hk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cptLevi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alper
Cihazım
Mix mi 2
Konular
19
Garantisiz internette veya telefoncularda satilan telefonlar imei kayitliyken bu telefon kayitsiz.Kayitlisinada denk gelmedim alirsam pasaport haric kayit etme yolu suan var mi Veya ileride gelir mi? 9t ile arasinda gidiyorum ama 400lira fark var emin olamadim

sefaduman54

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa Duman
Cihazım
Mİ 9SE
Meslek
BT Uzmanı
Konular
28
Bence gelmez,neden ?,
Çünkü amaç zaten kaçakçılığı önleme,bu yapılan işlemler kaçakçılık İMEİ kaydı,İMEİ çakma gibi terimler bu işin işlem süreci bence.
Ayrıca suç da bu işlem ama gel gelelim bu ülkede en suçlu bile masum olabilir,en masum da suçlu olabilir :)
Bazı arkadaşlar klon İMEİ'lerin 250TL karşılığında ekosisteme kayıt hakkı olacağını iddia ediyorlar,ama bence bu grup ona girmeyecek bu çok farklı birşey asıl telefonun İMEİ'si klon değil kayıtsız yani.

Enes Genç

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Poco F1
Konular
11
Garantisiz internette veya telefoncularda satilan telefonlar imei kayitliyken bu telefon kayitsiz.Kayitlisinada denk gelmedim alirsam pasaport haric kayit etme yolu suan var mi Veya ileride gelir mi? 9t ile arasinda gidiyorum ama 400lira fark var emin olamadim
telegramda bir grup var 50 tl ye yapıyor sen sadece imeisini veriyorsun

orcun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
orcun
Cihazım
mi 9t
Konular
2
Bence malum yolla kayıt işine bulaşma derim. Bende öyle mi9t kullanıyorum ama çok böyle iyi fiyata geldiği için almıştım yoksa sıfırdan vs uğraşılacak iş değil. Çok sıkıntıları var. En basitini diyeyim imei attılar vs ayarlardan sıfırlarsam imei uçuyor. Diyorlar ki custom rom kullan vs e nasıl güveneyim ? bir açıyorum güvenlikle alakalı sıkıntılar işte bir hafta pil çok iyi 2. hafta pili berbat etti vs. vs. vs. yok geri dönecem ne yapacam ohoooo böyle şeyleri dert etmiyorsan tamam sıkıntı yok ama dert edeceksen hiç bulaşma.

endera

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ender
Cihazım
Redmi Note4G
Konular
12
keşke devletimiz ımeı ucretını makul rakamlarla devam ettirselerdi, 1500tl imei nedir ? birde kendi özel pasaportun olacak

yenfiz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
yusuf
Cihazım
Redmi note 3
Konular
4
merhabalar, bugun hallettirdim, 4 g vs bi sıkıntı yok, sadece sd cart girisini kullanamıyorsunuz onun haricinde cekım ve pil de sıkıntı yok..

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
Bu kadar da açık açık konusmasak su işleri arkadaslar :) böyle seyleri ozelden halledelim. Hem kendimizi hem arkadasımızı hem de forumumuzu tehlikeye atmayalim.

melih97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
Redmi note 8
Konular
85
Bence malum yolla kayıt işine bulaşma derim. Bende öyle mi9t kullanıyorum ama çok böyle iyi fiyata geldiği için almıştım yoksa sıfırdan vs uğraşılacak iş değil. Çok sıkıntıları var. En basitini diyeyim imei attılar vs ayarlardan sıfırlarsam imei uçuyor. Diyorlar ki custom rom kullan vs e nasıl güveneyim ? bir açıyorum güvenlikle alakalı sıkıntılar işte bir hafta pil çok iyi 2. hafta pili berbat etti vs. vs. vs. yok geri dönecem ne yapacam ohoooo böyle şeyleri dert etmiyorsan tamam sıkıntı yok ama dert edeceksen hiç bulaşma.
Hocam yanlışın var IMEI öyle silinmez kolay kolay hiçbir sıkıntı olmaz alabilirsiniz :)

cptLevi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alper
Cihazım
Mix mi 2
Konular
19
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu kadar da açık açık konusmasak su işleri arkadaslar :) böyle seyleri ozelden halledelim. Hem kendimizi hem arkadasımızı hem de forumumuzu tehlikeye atmayalim.
Yasal yaptırımı olsa piyasada telefoncu kalmazdı başta Doğubank olmak üzere.Forumda da nasıl yapılması gerektiği vs yasak diye biliyorum öbür türlü zenex hocam burda konu altlarına etiketlenmezdi.

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
Yasal yaptırımı olsa piyasada telefoncu kalmazdı başta Doğubank olmak üzere.Forumda da nasıl yapılması gerektiği vs yasak diye biliyorum öbür türlü zenex hocam burda konu altlarına etiketlenmezdi.
Yasal yaptirimi tabiki var bu tartışmaya acik degil kanunla sabit. Zenex hocam etiketlenir ve işini özelden halleder buradan degil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt