Yardım Main Menu de kaldı

beelzebub

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yusuf
Cihazım
xiaomi mi 6 c
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
mı recovery 3.0
Telefon Modeli
xiaomi mi 6
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
akşam telefonda sorun yoktu sabah kalktıgımda Main Menu de oldugunu gördüm bir türlü çözemedim telefonu açıp kapatıncada main menude kalıyor . main menudeki tüm seçenekleri denedim ama olmadı
en kısa sürede yardımızını bekliyorum

4627FURKAN

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
FURKAN
Cihazım
XİAOMİ Redmi S2
Konular
0
Toz almakla main menu ye girmenin ne alakası var dostum :) Siz 250-300 vermeden önce cihazınıza Stoya hocamızın gönderdiği yöntemi deneyiniz. Zaten olursa cebinizde kalacak o para
, Olmazsa da yine verecek zarar yok. Altı üstü bi deneme yani ne kaybedeceksiniz açılmayan cihazınız var :(
tuşlardan birisi takılmıştır takılan tuşa sürekli bas düzeldiğinde güç tuşuna uzun bas açılacaktır ben de öyle yaptım açıldı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

akşam telefonda sorun yoktu sabah kalktıgımda Main Menu de oldugunu gördüm bir türlü çözemedim telefonu açıp kapatıncada main menude kalıyor . main menudeki tüm seçenekleri denedim ama olmadı
tuşlardan birisi takılmıştır takılan tuşa sürekli bas düzeldiğinde güç tuşuna uzun bas açılacaktır ben de öyle yaptım açıldı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyla:
Üst Alt