Yardım Main Menu de kaldı

beelzebub

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yusuf
Cihazım
xiaomi mi 6 c
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
mı recovery 3.0
Telefon Modeli
xiaomi mi 6
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
akşam telefonda sorun yoktu sabah kalktıgımda Main Menu de oldugunu gördüm bir türlü çözemedim telefonu açıp kapatıncada main menude kalıyor . main menudeki tüm seçenekleri denedim ama olmadı
en kısa sürede yardımızını bekliyorum

Canpro

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahimcan
Cihazım
REDMİ NOTE 8
Meslek
Öğrenci
Konular
63
ilk başta reboot - reboot to system yaptım telefon açıldı ama güç tuşu çalışmıyordu yeniden başlattım bu sefer ana ekrana hiç gidemedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet yaptım
Yazılım atmak gerek hocam

Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Ses açma tuşu basılı kalmış olabilir mi? Kılıf kullanıyorsanız kılıf çıkartıp dener misiniz?

Oyla:

Canpro

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahimcan
Cihazım
REDMİ NOTE 8
Meslek
Öğrenci
Konular
63
Ses açma tuşu basılı kalmış olabilir mi? Kılıf kullanıyorsanız kılıf çıkartıp dener misiniz?
yok hocam kılıf ile olsaydı zaten bi reboot system bi format data yukarı aşağı çıkardı galiba

Oyla:

beelzebub

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yusuf
Cihazım
xiaomi mi 6 c
Konular
2
aslında bir kaç kere ses tuşu takılı kalıyordı diye servise göndermiştim yazılımsal demiştiler ama uzun zamandır olmuyordu ve olurkende böyle bir sorunla karşılaşmamıştım zaten main menude de takılı kalsaydı imleç sürekli hareket etmezmiydi

Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
aslında bir kaç kere ses tuşu takılı kalıyordı diye servise göndermiştim yazılımsal demiştiler ama uzun zamandır olmuyordu ve olurkende böyle bir sorunla karşılaşmamıştım zaten main menude de takılı kalsaydı imleç sürekli hareket etmezmiydi
Hayır hocam, recovery menüye girmesi için çok az bile basması yeterli. Menüde hareket etmesi için daha sert basmak lazım. Daha önce de ses tuşu ile problem yaşadıysanız bence öncelikle ses tuşunu bir kontrol ettirin.

Oyla:

beelzebub

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yusuf
Cihazım
xiaomi mi 6 c
Konular
2
Merhabalar abilerim ,bir kaç gün önce xiaomi mi 6 telefonumda main meni sorunu oldugunu söylemiştim ve en sonunda teknik servise götürmeye karar verdim
delta teknik servisine götürdüm ve telefonda donanımsal sorun olmadıgını jkat ile yazılım atılması gerektiğini söyleyip 250tl talep ettiler bende başka bir telefoncuya götürdüm onlarda telefonun ses açma tuşu bozuldugu için telefonun kilitlendiğini söylediler ve bi söyle bir bilgi geçiyim telefon bu hale söyle geldi diye düşünüyorum gece uyurken biri aradı o mayışıklıkla telefonu yataga bıraktım sabah bu haldeydi geceleyin telefon altımda ezilmiş olabilir diye düşünüyorum .3,4 ay önce güç tuşunda takılma vardı sürekli telefon açılıp kapanıyorduserviste düzlettiler . ama telefon main menude kalmamıştı bide bu son bir kaç haftadır telefonun arka kapağının yapışkanı gittiği için kapak hep çıkıyordu telefon toz almış olabilir diye şüpheleniyorum sonuç olarak her iki tarafta yaklaşık 250/300 tl para istiyor sizce ne yapmalıyım

Oyla:

softwarexpert

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
14
Merhabalar abilerim ,bir kaç gün önce xiaomi mi 6 telefonumda main meni sorunu oldugunu söylemiştim ve en sonunda teknik servise götürmeye karar verdim
delta teknik servisine götürdüm ve telefonda donanımsal sorun olmadıgını jkat ile yazılım atılması gerektiğini söyleyip 250tl talep ettiler bende başka bir telefoncuya götürdüm onlarda telefonun ses açma tuşu bozuldugu için telefonun kilitlendiğini söylediler ve bi söyle bir bilgi geçiyim telefon bu hale söyle geldi diye düşünüyorum gece uyurken biri aradı o mayışıklıkla telefonu yataga bıraktım sabah bu haldeydi geceleyin telefon altımda ezilmiş olabilir diye düşünüyorum .3,4 ay önce güç tuşunda takılma vardı sürekli telefon açılıp kapanıyorduserviste düzlettiler . ama telefon main menude kalmamıştı bide bu son bir kaç haftadır telefonun arka kapağının yapışkanı gittiği için kapak hep çıkıyordu telefon toz almış olabilir diye şüpheleniyorum sonuç olarak her iki tarafta yaklaşık 250/300 tl para istiyor sizce ne yapmalıyım
Toz almakla main menu ye girmenin ne alakası var dostum :) Siz 250-300 vermeden önce cihazınıza Stoya hocamızın gönderdiği yöntemi deneyiniz. Zaten olursa cebinizde kalacak o para
, Olmazsa da yine verecek zarar yok. Altı üstü bi deneme yani ne kaybedeceksiniz açılmayan cihazınız var :(

Oyla:
Üst Alt