Sohbet Mailim Hacklenmiş

DenemeYanılma

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yuhun
Cihazım
Uh
Meslek
Serbest
Konular
150
Yasak olduğunu sanmıyorum geçende bir konuda Şifreniz ne kadar güvenli diye bir sitede test etmiştik konuyu açanda Admindi
ozaman konuya ekliyorum ordan bakarsınız lütfen baktıktan sonra sizlerde ss atarsanız bizde bakalım :D şifre ve gmaile bakın benim şifre sağlam kıramamışlar sadece gmaili hacklemişler gmailin şifresini değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
ozaman konuya ekliyorum ordan bakarsınız lütfen baktıktan sonra sizlerde ss atarsanız bizde bakalım :D şifre ve gmaile bakın benim şifre sağlam kıramamışlar sadece gmaili hacklemişler gmailin şifresini değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tamam hocam bakalım

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
bu arada mailin şifresinide hacklenip hacklenmediğide varmış sitede onada baktım onda sıkıntı yok :D demekki şifremi kıramamışlar sadece gmail
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mail'in şifresini oraya yazıyorsunuz onlar da şifreyi kaydediyor. Neden yazıyorsunuz?

DenemeYanılma

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yuhun
Cihazım
Uh
Meslek
Serbest
Konular
150
Mail'in şifresini oraya yazıyorsunuz onlar da şifreyi kaydediyor. Neden yazıyorsunuz?
site güvenli :) güvenli olmasa siber güvenlik uzmanı kişi youtube kanalında anlatmazdı sanırım :D

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
site güvenli :) güvenli olmasa siber güvenlik uzmanı kişi youtube kanalında anlatmazdı sanırım :D

Sitenin güvenli olması, kişiler tarafından sorgulanan şifreleri kayıt etmeyeceği anlamına gelmez hocam. Sağda solda "Şifreni yaz güvenliğini söyleyeyim" gibi sistemlere kanmayın. Gerçekten güzel bir oltalama yöntemi. Siber güvenlik uzmanı olması da pek bir şey değiştirmez. Alır parasını yapar reklamını.

Ben o sistemin sahibi olsaydım ve şifresini yazan kişilerin mail adreslerine girip tüm sosyal medya adreslerini ele geçirebilirdim.

Üst Alt