Mail içeriğini görememe problemi

ilyasirmak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
6
Arkadaşlar ; Mi4 kullanıyorum ancak yaşadığım mail sorununu çözemez isem , çok sevdiğim telefonumu değiştirmek durumunda kalacağım.

Şöyleki;  işim gereği herşeyim mail ile ilgili. Maillere yapıştırılan resimleri göstermiyor. Mail geliyor. İçine girdiğimde boş bir mailmiş gibi görünüyor.Normalde o maile prtsc ile resim yapıştırılmış oluyor ancak ben onu göremiyorum...

Bu konuda yardımcı olabilecek var mı?

system

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
Mİ 8
Meslek
Oto müzik
Konular
43
Ben Yandex in uygulamasını kullanıyorum o da sorunsuz. Ancak kendi mail uygulamasinda bu resim olayının bi çözümü olmalı sanki

Malesef hocam, kendi uygulaması resimleri göstermiyor, ne yaptıysam olmadı, zaten bu saatten sonra başka mail uygulaması kullanmam mymail den çok memnunum.

Oyla:

suleymanyalcin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
süleyman
Cihazım
POCO F2 PRO
Meslek
SMMM
Konular
33
Şuanda piyasadaki en iyi mail programı aqua mail dir. İndirin pişman olmazsınız

Oyla:

kimyagERdem

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
24
Malesef hocam, kendi uygulaması resimleri göstermiyor, ne yaptıysam olmadı, zaten bu saatten sonra başka mail uygulaması kullanmam mymail den çok memnunum.
Aklıma gelmişken bidaha denim dedim. Girdim ve resimler görünüyor. Bende sıkıntı yok şu anda

Oyla:

brusk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özgür
Cihazım
Mi 13
Konular
8
Arkadaşlar ayarları şu şekilde değiştirip deneyin, ben sorunsuz kullanıyorum
(Kullanıcı adına da e postanızı yazın)

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

Reis48

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Turgut
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
1
MyMail uygulamasını kullanın, bende birçok mail uygulaması denedim, bu mymail kusursuz çalışıyor.
Kusursuz calismasindan ziyade guvenlik de onemli. Sirket maili kullaniyorum. Ayrica takvim ve kisiler senkron olabiliyormu mymail'de? Yani ben kisinin ismini rehbere girdigimde yazinca cikiyormu?
[doublepost=1516131236,1516131217][/doublepost]
MyMail uygulamasını kullanın, bende birçok mail uygulaması denedim, bu mymail kusursuz çalışıyor.
Kusursuz calismasindan ziyade guvenlik de onemli. Sirket maili kullaniyorum. Ayrica takvim ve kisiler senkron olabiliyormu mymail'de? Yani ben kisinin ismini rehbere girdigimde yazinca cikiyormu?

Oyla:
Üst Alt