Mail içeriğini görememe problemi

ilyasirmak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
6
Arkadaşlar ; Mi4 kullanıyorum ancak yaşadığım mail sorununu çözemez isem , çok sevdiğim telefonumu değiştirmek durumunda kalacağım.

Şöyleki;  işim gereği herşeyim mail ile ilgili. Maillere yapıştırılan resimleri göstermiyor. Mail geliyor. İçine girdiğimde boş bir mailmiş gibi görünüyor.Normalde o maile prtsc ile resim yapıştırılmış oluyor ancak ben onu göremiyorum...

Bu konuda yardımcı olabilecek var mı?

haqanguven

нεя güη αчηι şεчℓεя
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
346
Mail uygulamasını kullanmadığım için bir bilgim yok olanlar mutlaka yardım edecektir ama alternatif olarak Google Playdan  outlook uygulamasını indirebilirsin. Ben bi kaç sefer denedim gayet güzel çalışıyor

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
430
ilyasirmak' Alıntı:
Arkadaşlar ; Mi4 kullanıyorum ancak yaşadığım mail sorununu çözemez isem , çok sevdiğim telefonumu değiştirmek durumunda kalacağım.

Şöyleki;  işim gereği herşeyim mail ile ilgili. Maillere yapıştırılan resimleri göstermiyor. Mail geliyor. İçine girdiğimde boş bir mailmiş gibi görünüyor.Normalde o maile prtsc ile resim yapıştırılmış oluyor ancak ben onu göremiyorum...

Hocam ek olarak veya mail içeriğine eklenmiş resimler otomatik olarak iniyor. prtsc ile nasıl yapıştırılıyor?

Oyla:

Testimo

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
3310
Konular
21
abartılacak bişey olduğunu sanmıyorum zira burada kriz oluşturmak yerine alternatiflere yönelseniz daha iyi bence....

http://www.teknoblog.com/google-playdeki-en-iyi-5-mail-uygulamasi-83625/

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
ilyasirmak' Alıntı:

Hocam 5 senedir yani 2010 senesinde Eclair 2.1 ile Android'e giriş yaptığım zamandan beri hiçbir cihazda kendi mail uygulamasını kullanamadım. 1 senelik bir zaman sonunda şirket mailimi de Gmail hesabıma entegre ederek Gmail uygulamasını kullanmaya başladım. Bugüne kadar da hiçbir sorun yaşamadım. Sadece bazen 1 saat kadar gecikmeyle Gmail'e düşebiliyor. O kadar da sorun değil benim için. 
Eğer illaki kullanmayacaksanız ve eğer Beyaz 64GB ise ben alabilirim. 

Oyla:

ilyasirmak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Değerli arkadaşlar, farklı programları bende biliyorum ancak tam verimli olmuyor maalesef.bu nedenle orijinal mail programını kullanmak istiyorum.
Abarttığım bir şey yok.
Bilgisayarda prtsc te bastığınız zaman ekran goruntusu nu alıyor ve onu Microsoft office mail programı outlook ta gönderilecek mail sayfasına yapistiyorsunuz. Bu şekilde gönderilen maillerdeki içeriği görmüyorum.

Telefon 16 GB. Satmayı düşünmüyorum. Öne plus one var. O cynagenmod yazılımı kullanıyor. Çok yavan bir arayüz. Miui i beğeni yorum.

Oyla:

kursat

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kürşat
Cihazım
Mi3-Mi4-Mi5
Meslek
Öğrenci
Konular
12
MyMail i tavsiye edeyim kullanmak için ayrıca farklı hesap ekleniyor ve aşırı stabil. Mail. Ru uygulamasına aynı şekilde stabil gmail de ise gmail dışında gelen maillerde gecikme olabiliyor. Orijinal mail uygulamasını bilmiyorum

Oyla:

Abbasefe

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Efe
Cihazım
Mi4
Konular
0
Kardeşim seni çok iyi anladım bende de aynı sorun var. Nasıl cozecegiz

Oyla:

mukocan66

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
0
Selamlar,

Konuyu hortlatmış gibi olacağım ama bu sorunu çözebilen var mı ?

Oyla:
Üst Alt