- Adım
- Umut
- Cihazım
- Redmi 5 plus
- Konular
- 9
Stock rom da magisk yüklemezseniz twrp siliniyor.
Orange Fox nedir . Malum yollu cihazım benimde. Güncelleme yaptım gitti yüklemelimiyim sizce güncelleme alır mı telefonum ota üzerinden ?Kendi kullandığım recovery hocam deneyebilirsiniz.
Recovery - Mi 9T Pro Orange Fox Kurulumu Android Q ve Kullanımı
Orange Fox kullanımı için buraya bakabilirsiniz Konuyu benim gibi Twrp den başı gülmeyenler için hazırladım. Android 9 Ve 10 uyumludur. Telefonunuzun bootloader kilidi açık olmalıdır. Usb Hata ayıklama modu açık olmalıdır. Bilgisayarınızda ADB ve Qualcomm driverları yüklü olmalıdır...forum.miuiturkiye.net
Orange fox twrp gibi recoverydir. Konuyu inceleyip bakabilirisiniz. Global rom kullandığınız için magisk yüklemelisiniz kalıcı olması için.Orange Fox nedir . Malum yollu cihazım benimde. Güncelleme yaptım gitti yüklemelimiyim sizce güncelleme alır mı telefonum ota üzerinden ?Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Magisk bu şekilde duruyor. Şuan twrp yüklemesem bu cihaz güncelleme alır mı peki kendisi ? Yardımın için çok teşekkür ederimOrange fox twrp gibi recoverydir. Konuyu inceleyip bakabilirisiniz. Global rom kullandığınız için magisk yüklemelisiniz kalıcı olması için.
Magisk şu an sizinde işlevi yok hocam. Uygulama olarak kalmış kaldırabilirsiniz. Cihazda malum işlem varsa twrp ya da orangefox yükleyip efs yedeği alabilirsiniz. Olası bir sıkıntıda imei geri gelmesi için. Şu an Bu şekilde cihazınız güncelleme alır.Magisk bu şekilde duruyor. Şuan twrp yüklemesem bu cihaz güncelleme alır mı peki kendisi ? Yardımın için çok teşekkür ederim
O zaman siliyorum magiski gitmesin bişeylern. Normal kalsın ya. Cizre gibi biryerdeyim mahrumiyetMagisk şu an sizinde işlevi yok hocam. Uygulama olarak kalmış kaldırabilirsiniz. Cihazda malum işlem varsa twrp ya da orangefox yükleyip efs yedeği alabilirsiniz. Olası bir sıkıntıda imei geri gelmesi için. Şu an Bu şekilde cihazınız güncelleme alır.
Şu an cihazda olması ile olmaması arasında bir fark yok hocam. İşlevi yok.O zaman siliyorum magiski gitmesin bişeylern. Normal kalsın ya. Cizre gibi biryerdeyim mahrumiyet
Tamamdır sildim. Uygun bir zamanda baştan yapacağım dediğinizi teşekkür ederim ilgin içinŞu an cihazda olması ile olmaması arasında bir fark yok hocam. İşlevi yok.
Rica ederim hocam. İyi forumlar.Tamamdır sildim. Uygun bir zamanda baştan yapacağım dediğinizi teşekkür ederim ilgin için