Yardım Magisk v.23 safetynet sorunu

emurti

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
murat
Cihazım
xiaomi
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global v12.0.4
Telefon Modeli
Redmi Note 9S
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar cihazımı twrp ile magisk v.23 kullanarak rootladım. Safetynet i kontrol et dediğim zaman onaylama başarısız diyor. Bu ne anlama geliyor bu şekilde kullanmak bir sorun teşkil eder mi? Ederse çözümü nedir?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Dediğinizi video ile gösterilen şekilde yaptım. Magisk modülünü mü o şekilde deneyin dediniz?

Aşağıda yer alan uygulamalarla test edin demek istedim

Oyla:

emurti

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
murat
Cihazım
xiaomi
Konular
3
Aşağıda yer alan uygulamalarla test edin demek istedim

Magisk gide ile içeriğinde Google ibaresi geçen tüm uygulamaları seçtim. Dediğiniz programı yükledim fakat yine olmadı.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

emurti

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
murat
Cihazım
xiaomi
Konular
3
Aklıma bir şey geldi olmamasının sebebi acaba Google hesabımı açmış olmamdan kaynaklanabilir mi? Açmadan mı yapmak gerekiyor yoksa alakası yok mu :)

Oyla:

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Maalesef yine aynı sorunu veriyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Denedim hatta interneti de kapattım yaparken arka planda çalışan uygulama olmasın diye yine olmadı.
Magisk uygulamasını açın, sağ üstten Ayarlara girip magisk hide aktif ettiniz diye hatırlıyorum.. Aktif değilse aktif edin ve hemen üstünde magiski gizlemek için başka isimle adlandır gibi bişi var o işlemi yapın sonra tekrar kontrol edin hocam.. İşlemi yaptığınız zaman karşınıza bi uygulama Yüklemeniz istenecek, yükle diyerek işlemi yapabilirsiniz.. Uygulama yükleme isteği gelmezse, telefonun ayarlar menüsünden, ek ayarlar kısmından geliştirici seçeneklerinden usb üzerinden yükle kısmını aktif hale getirin.. Geliştirici seçenekleri kapalı ise açmak için telefonun ayarlar kısmından cihazım, tüm özellikler, miui sürümüne arka arkaya tıklayın geliştirici olduğunuzu söyleyinceye kadar..

Oyla:

emurti

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
murat
Cihazım
xiaomi
Konular
3
Magisk uygulamasını açın, sağ üstten Ayarlara girip magisk hide aktif ettiniz diye hatırlıyorum.. Aktif değilse aktif edin ve hemen üstünde magiski gizlemek için başka isimle adlandır gibi bişi var o işlemi yapın sonra tekrar kontrol edin hocam.. İşlemi yaptığınız zaman karşınıza bi uygulama Yüklemeniz istenecek, yükle diyerek işlemi yapabilirsiniz.. Uygulama yükleme isteği gelmezse, telefonun ayarlar menüsünden, ek ayarlar kısmından geliştirici seçeneklerinden usb üzerinden yükle kısmını aktif hale getirin.. Geliştirici seçenekleri kapalı ise açmak için telefonun ayarlar kısmından cihazım, tüm özellikler, miui sürümüne arka arkaya tıklayın geliştirici olduğunuzu söyleyinceye kadar..
Magiski kaldırmıştım. Tekrar yükledim APK olarak fakat ayarlar kısmında hide magisk gözükmüyor. Magiski kaldır seçeneği de çıkmadı içinden ben de normal uygulama siler gibi sildim tekrar. Twrp ile yüklemek istedim bu sefer de twrp açılmıyor ADB ile twrpyi tekrar yüklersem herhangi bir sorun olur mu cihazda veri silinme vs.

Oyla:

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Magiski kaldırmıştım. Tekrar yükledim APK olarak fakat ayarlar kısmında hide magisk gözükmüyor. Magiski kaldır seçeneği de çıkmadı içinden ben de normal uygulama siler gibi sildim tekrar. Twrp ile yüklemek istedim bu sefer de twrp açılmıyor ADB ile twrpyi tekrar yüklersem herhangi bir sorun olur mu cihazda veri silinme vs.
Veri kaybı yaşamazsınız hocam ancak yolunda gitmeyen bişi olur filan cihaza sıfırdan rom kurmak zorunda kalırsanız o zaman sıkıntı olur veri kaybı açısından.. Ne yaptınız twrp'yi uçuracak :)

Oyla:

emurti

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
murat
Cihazım
xiaomi
Konular
3
Veri kaybı yaşamazsınız hocam ancak yolunda gitmeyen bişi olur filan cihaza sıfırdan rom kurmak zorunda kalırsanız o zaman sıkıntı olur veri kaybı açısından.. Ne yaptınız twrp'yi uçuracak :)
Sadece magisk i kaldırdım. Reboot menüsünden twrp yi açmaya çalışıyorum recovery ekranı geliyor. Magiski kaldırmak twrp yi siler mi ki...

Oyla:

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Sadece magisk i kaldırdım. Reboot menüsünden twrp yi açmaya çalışıyorum recovery ekranı geliyor. Magiski kaldırmak twrp yi siler mi ki...
Cihazda Resmi rom varsa siler..

Oyla:

emurti

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
murat
Cihazım
xiaomi
Konular
3
Cihazda Resmi rom varsa siler..
Evet resmi rom var. Peki ne yapmam gerek şuanda.
Buradaki adımları mı izlemeliyim?

Oyla:

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Evet resmi rom var. Peki ne yapmam gerek şuanda.
Buradaki adımları mı izlemeliyim?
Daha önce nasıl yüklediyseniz öyle yükleyin, twrp yüklendikten hemen sonra magisk yüklemeyi unutmayın.. Magisk yüklemeden cihazı reboot ederseniz yine silinir..

Oyla:
Üst Alt