Evet hocam android 6+ üzeri tüm qualcomm cihazlarında çalışıyorNote 8 Pro için kullanabilir miyim?
Malesef hocam. Mtk destekli değil.Sadece Qualcom işlemciler için midir bu modül ? mtk işlemcilerde de kullanılabilir mi ?
Çakışacaktır hocam. L Speed gibi modların kendi ram optimizasyon ayarları var. Birlikte kullanım önerilmezElinize sağlık faydalı bir paylaşım olmuş. Peki bu modül L speed ile çakışmadan çalışabilir mi? Bir de L speed yerine bunu kullanırsam daha iyi mi olur?
Hocam ben çok arada kaldım. Bu modül çok çekici geldi ama L speed de güzel uygulama ne yapmalıyım sizce?Çakışacaktır hocam. L Speed gibi modların kendi ram optimizasyon ayarları var. Birlikte kullanım önerilmez
Sent from my Mi 10 using Tapatalk
Hocam ben L-Speed, Fido.Aİ gibi geniş kapsamlı modları önermiyorum. Bu modlar eskiden Magisk reposunda vardı. Sonradan Xda developerlerin kararıyla birlikte zararlı oldukları için ya konulari kilitlendi, ya da Magisk developeri Magisk Reposundan sildi. Ben bunu öneririm. 1 hafta felan kullan. Beğenmezsen zaten geri dönersin. Bir iki tıklama ileHocam ben çok arada kaldım. Bu modül çok çekici geldi ama L speed de güzel uygulama ne yapmalıyım sizce?
Hocam kusura bakmayın adguard dns kullanıyordum ondan kaynaklıymış. İyi akşamlarEvet hocam. özür dilerim gec cevapladığım için. Bu modül sayesinde ramda uyğulamalar daha fazla kalıyor. Eğer sen ram temizleme yaparsan uyğulamalar kapanıyor. O yüzden o buton kalkıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Eminmiyiz hocam? Modülün dosyalarına bakarsanız kendiniz de mobil veri ve internetle alakalı hiç bir ayarın olmadığını göreceksiniz. Zira ben de kullandığımda mobil veri ve internet sıkıntısı çekmedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet hocam geçerli.