Mod [Magisk][Q][MIUI11][Mi9t Pro/K20 Pro] Dolby Digital Plus

adamhakli

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
adam
Cihazım
mi 9t pro
Konular
4
Buyrun hocam.

Mod - JamesDSP Manager (Ultimate Audio Mod)

Hocam miroom 1.2 kurdum. Şimdi bende Bluetooth kulaklık var. Onun için ses ayarları yapmak istiyorum. Malum içinde magisk geldi. Dedim bi deniyim şu ses olayını. Viper mi James mi? Hangisini kurayım. Kurulumlarına baktım da biraz karıştı kafam daha önce yapmadığım bir olay olduğu için. Magisk indirme kısmında direk indirsem bootloopa düşmekten korkuyorum. Akıllı ağ ile başıma baya iş açmıştım. O yüzden sana danışıp aşamalı ilerlemek istiyorum.

UnlnViTeD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Raphael
Konular
20
Hocam miroom 1.2 kurdum. Şimdi bende Bluetooth kulaklık var. Onun için ses ayarları yapmak istiyorum. Malum içinde magisk geldi. Dedim bi deniyim şu ses olayını. Viper mi James mi? Hangisini kurayım. Kurulumlarına baktım da biraz karıştı kafam daha önce yapmadığım bir olay olduğu için. Magisk indirme kısmında direk indirsem bootloopa düşmekten korkuyorum. Akıllı ağ ile başıma baya iş açmıştım. O yüzden sana danışıp aşamalı ilerlemek istiyorum.
Hocam attığınız alıntıdaki iki paylaşımda bana ait dosyalarıda kendim upload ettim kurulum talimatlarıyla(ekran görüntüleride mevcut) sorunsuz bir şekilde kurabilirsiniz. Şimdi bazıları Bluetooth kulaklık için Viper bazıları JamesDSP diyor ama James içine Viper DDC kurunca iyi çalışıyor onunda kurulum adımları konuda vardı. Konu ses olunca pek tavsiye veremiyorum, hepsi ayrı güzel (◔‿◔)

adamhakli

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
adam
Cihazım
mi 9t pro
Konular
4
Hocam attığınız alıntıdaki iki paylaşımda bana ait dosyalarıda kendim upload ettim kurulum talimatlarıyla(ekran görüntüleride mevcut) sorunsuz bir şekilde kurabilirsiniz. Şimdi bazıları Bluetooth kulaklık için Viper bazıları JamesDSP diyor ama James içine Viper DDC kurunca iyi çalışıyor onunda kurulum adımları konuda vardı. Konu ses olunca pek tavsiye veremiyorum, hepsi ayrı güzel (◔‿◔)
Sen bana bişe de ben onu yapayım hocam. Viper mi James mi?

adamhakli

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
adam
Cihazım
mi 9t pro
Konular
4
Hocam isterseniz önce ses motorunu güncelleyip ardından viper yükleyebilirsiniz.
Bu konudakini yapayım yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Miui 11 diyor yalnız bu konunuzdakiler hocam. Miui 12 de çalışacak mı yahut sorun çıkartacak mı?

Son düzenleme:

UnlnViTeD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Raphael
Konular
20
Bu konudakini yapayım yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Miui 11 diyor yalnız bu konunuzdakiler hocam. Miui 12 de çalışacak mı yahut sorun çıkartacak mı?
Hocam buradaki konu karışmasın ben özelden konuyu ve linkleri paylaşırım.

yusufcntp

Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
0
Arkadaşlar crDroid 6.8 deyim, fakat viper driver i yüklendikten sonra wifi kullanılamıyor, tekrar driverı kaldırmam gerekiyor modüllerden falan filan, acaba sorun AOSP romlarda mı ortaya çıkıyor?

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

UnlnViTeD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Raphael
Konular
20
Arkadaşlar crDroid 6.8 deyim, fakat viper driver i yüklendikten sonra wifi kullanılamıyor, tekrar driverı kaldırmam gerekiyor modüllerden falan filan, acaba sorun AOSP romlarda mı ortaya çıkıyor?

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
AOSP ile alakalı olabilir Hocam bu arada crDroid'in zaten AudiFX uygulaması vardı. Kulaklık, hoparlör varyasyonları...

Üst Alt