Slm GLTools OpenGL ES driverGLTools OpenGL ES Driver öneririm her oyuna grafik ve fps artışına sebep oluyor.
Viper4FX tercih ederim.
Custom Romdaysanız Mi A1 Stock Camera tavsiye ederim.
Dolby Atmos tercih ederim.
Hocam bi önceki sayfada 14. yorumda anlatılmışSlm GLTools OpenGL ES driver
Yok hocam magisk de bulamadım
Yorumlara bakın apk olarak indirin modül de iniyor ordan yüklüyorsunuz modülüSlm GLTools OpenGL ES driver
Yok hocam magisk de bulamadım
Play storeden mi indiriyoruz hocamHocam gpu boost öneririm şarj konusunda baya etkili
Magisk modüller den indiriyorsunjz hocamPlay storeden mi indiriyoruz hocam
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam magisk bildiğim kadarıyla play store de görünmüyor internetten apk sını indirip kurunPlay storeden mi indiriyoruz hocam
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam olabilir aslındaHocam gpu boost uygulaması şarja kötü yönde etki yapıyor diyorlar doğrumu acaba
Ek olarak:Hocam magisk bildiğim kadarıyla play store de görünmüyor internetten apk sını indirip kurun
Sonra magisk manageri açın sonra açtığınızda yükle diye bir seçenek göreceksiniz oradan zip olarak yükle seçeneğine basacaksınız en on olarak ta zip olarak indirilen dosyayı twrp den flaslayın işlem bu kadar
Şimdi ise magisk managerden istedeğiniz modülleri kurabilirsiniz
Denemenuzde fayda var hocam cpulari full çalıştırdığı dan dolayı uzun vadede sorunlar oluşturabilir hocamHocam magisk bildiğim kadarıyla play store de görünmüyor internetten apk sını indirip kurun
Sonra magisk manageri açın sonra açtığınızda yükle diye bir seçenek göreceksiniz oradan zip olarak yükle seçeneğine basacaksınız en on olarak ta zip olarak indirilen dosyayı twrp den flaslayın işlem bu kadar
Şimdi ise magisk managerden istedeğiniz modülleri kurabilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam olabilir aslında
ben uzun süredir kullanıyorum bir sorun göremedim birde modülü kaldırıp öyle kullanmaya devam edeyim merak ettim doğrusu