Hocam deli gibi oynadığım slither.io oyunu için düzenleme yaptım,hatta herşeyi harfiyen yaptım.amacım oyunun çözünürlüğünü düşürüp daha yüksek performans sağlamaktı.bütün ayarlamaları yaptıktan sonra ne olur ne olmaz diye cihazı kapatıp açtım.oyuna gireyim dedim oyunu tıkladım ve sanki cihazı kapatmışım gibi açılış ekranı çıktı (android yazısı ve load olan üç nokta) pin istemedi ekran kilidini açtıktan hemen sonra "telefonu bul beklenmeyen bir şekilde kapatıldı" yazısı çıktı.hemen ayarlara girdim ama telefonu bul özelliği açıktı
birkaç kez daha aynı oyuna girmek istedim ama aynı şey oldu yine.uygulama bence mükemmel bir uygulama ve çatır çatır çalıştığına da eminim,keşke bu tür uygulamalarda türkçe dil desteği olsa da daha bi anlayarak oynasak ayarlarla
hocam tekrar teşekkür ederim modül tavsiyesi ve anlatım için.uygulamayı deneme yanılma yöntemiyle kullanmaya devam edeceğim.xposed de app settings diye bir modül vardı,o modülle istediğimiz herhangi bir uygulamanın dpi ayarlarını değiştiriyorduk acaba magiskte böyle bir modül varmıdır?